دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

ماهی کباب بندری , طرز تهیه ماهی کباب بندری , دستور پخت ماهی کباب بندری

مواد لازم ماهی کباب بندری

فیله ماهی خرد شده    ۱ کیلوگرم

روغن مایع    ۴ قاشق غذاخوری

آبلیمو    ۶ قاشق غذاخوری

آب پیاز    ۶ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده    ۲ قاشق غذاخوری

نمک و ادویه    به میزان کافی

طرز تهیه ماهی کباب بندری

روش تهیه اول :

ابتدا روغن مایع ، آبلیمو ، آب پیاز و زعفران دم کرده را مخلوط کرده و حسابی روی آن نمک و فلفل قرمز یا فلفل سیاه بپاشید.

در ادامه تکه های فیله ماهی را کاملا خشک کرده و داخل مایه روغن بریزید و حداقل یک ساعت صبر کنید تا ماهی طعم بگیرد.

پس از گذشت این زمان ماهی ها را به سیخ کشیده و روی زغال کباب کنید تا هر دو طرف آن برشته و طلایی شود.

روش تهیه دوم :

در این روش به جای استفاده از زعفران از ترکیب زردچوبه ، فلفل قرمز و پودر سیر استفاده کنید. در این صورت آب پیاز را هم باید حذف کنید.

چون احتمال دارد ماهی هنگام جدا شدن از سیخ خرد شود ، بهتر است آن را به همان صورت سرو کنید.

چند ثانیه قبل از برداشتن ماهی کبابی از روی آتش، کمی کره آب شده روی آن بمالید تا لذیذ تر و نرم شود.

  • ۹۷/۰۷/۰۱
  • محمد موحد