دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

۶ مطلب در خرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰


طرز تهیه سالاد ماکارونی بسیار خوشمزه با سینه مرغ


عکس اصلی دستور سالاد ماکارونی
با کالباس هم میشود درست کرد

مواد لازم

    1 بسته ماکارونی پیچی
    2 تکه سینه مرغ
    خیار شور 6یا5 عدد
    ذرت و نخود فرنگی به مقدار لازم
    شوید خشک یا تازه
    سس مایونز

مراحل

    اول آب ماکارونی میذاریم جوش بیاد توشم نمک و کمی زردچوبه و روغن میریزیم اینورم مرغ میذاریم بپزه

    خیارشورهارو نگینی خوردمیکنیم

    بعد ماکارونی میریزیم بپزه آبکش میکنیم همه مواد که آماده شد مخلوط میکنیم

    درآخر 3 قاشق غذاخوری پر سس مایونز و نمک و فلفل قرمز و سیاه میریزیم و تمام

    شوید دلبخواهی هست هرچقدر دوس دارین کم و زیاد بزنین. با شوید تازه خوشمزه تر هم میشه

    برای تزئین از گوجه فرنگی هم میتوان استفاده کرد

    نوش جان



  • محمد موحد
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه سالاد الویه مجلسی مخصوص

طرز تهیه سالاد الویه مجلسی مخصوص

مواد لازم سالاد الویه مجلسی

    قارچ ۶دونه
    تخم مرغ ۱
    سیب زمینی ۲دونه
    کنسرو ذرت
    کالباس ورقی
    سس مایونز
    خیارشور ده دونه

مراحل پخت سالاد الویه مجلسی

    سیب زمینی تخم‌مرغ رو‌اپز میکنیم و بعد با رنده ریز رنده میکنیم
   
    خیار شور و‌کالباس و قارچ رو درشت خرد میکنیم

    همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و در اخرسس رو‌اضافه میکنیم
 
    نوش جان


  • محمد موحد
  • ۰
  • ۰

روش فوری و سه سوته برای پخت مرغ خوشمزه

روش فوری و سه سوته برای پخت مرغ خوشمزه

مواد لازم خوراک مرغ خوشمزه و خاص

 
  1. 1 عدد ران مرغ
  2. کدو ۲ عدد کوچک
  3. فلفل دلمه ایی
  4. هویج
  5. پیاز
  6. نمک و فلفل و ادویه
  7. اب لیمو
  8. رب گوجه

مراحل پخت خوراک مرغ

 

پیاز را سرخ کرده مرغ را در همان پیاز سرخ شده تفت میدهیم هویج و کدو و فلفل دلمه و ادویه را اضافه کرده و اب تصویه میریزیم به مدت یک ساعت الی یک ساعت و رب بپزد در اخر رب را سرخ کرده و به مرغ با اب لیمو اضافه میکنیم نوش جان


  • محمد موحد
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه دلمه برگ مو مجلسی

طرز تهیه دلمه برگ مو مجلسی

مواد لازم دلمه برگ مو

  1. 0.5 پ برنج
  2. 0.5 پ لپه
  3. پ سبزی دلمه یه
  4. پیاز ۱عدد
  5. 0.5 پ کشمش
  6. رب گوجه ۲ق
  7. گوجه سبزچندعدد
  8. ابلیمو۲ق غ
  9. شکر۲غ
  10. سینه مرغ نگینی شده
  11. اب مرغ

مراحل پخت دلمه برگ مو

برنج ولپه رو میزارم بپزه بعد ابکش میکنم پیاز ونگینی خرد کردم تفت دادم مرغهارو +کردم تفت دادم کشمش و+کردم تفت دادم سبزی و+کردم برنج ولپه روهم+کردم نمک وفلفل وزدم مخلوط کردم همه رو زیرشوخاموش کردم بعد که سردشد لای برگا میپیچم وکف قابلمه چیدم شکر واب وابلیو وقاطی کردم ریختم روش به عنوان شهد بعدکمی هم رب کوجه وباابجوش قاطی کردم ریختم روش چند عددهم گوجه سبزانداختم درشوگذاشتم وقتی که ابش تموم شد امادس

  • محمد موحد
  • ۰
  • ۰

 بستنی وانیلی خوشمزه و خانگی مخصوص

 بستنی وانیلی خوشمزه و خانگی مخصوص

مواد لازم

 
  1. سفیده تخم مرغ دو عدد
  2. 170 گرم خامه فرم گرفته
  3. 30 گرم پودر قند
  4. 1 پینچ وانیل

مراحل

 

ابتدا سفیده های تخم مرغ رو شروع به زدن میکنیم کمی که گذشت شکر رو کمکم اضافه میکنیم و میزنیم آنقدر خوب میزنیم تا حسابی سفت شود جوری که از ظرف نریزد
در حین درست کردن مابقی مواد سفیده ها رو داخل یخچال قرار میدیم
بعد شروع به زدن خامه شیرین شده میکنیمتا فرم بگیره
سپس وانیل رو به خامه افزوده و با لیستک هم میزنیم
بعد سفیده های فرم گرفته را آروم آروم با لیستک به خامه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم
بعد مغز ها رو افزوده و هم میزنیم
بعد 24ساعت داخل فریزر قرار داده
بعد از آن سرو میشود
یک ماه هم


  • محمد موحد
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شنیسل

مواد لازم

 
  1. سینه مرغ یک عدد
  2. آرد سوخاری
  3. پودر نون
  4. تخم مرغ دو عدد
  5. نمک
  6. فلفل
  7. زیره(ترجیحا پودر)
  8. پاپریکا
  9. 0.5 قرص عصاره
  10. آبلیمو تازه
  11. پیاز یک عدد
  12. 1 لیتر روغن مایع سرخ کردنی حدودا

مراحل

  1. سینه را ابتدا از وسط نصف میکنیم یا به قول معروف قبضه میکنیم

     
     
     
  2. سپس در آبلیموو پیاز و ادویه ها به مدت ۶ الی ۱۲ ساعت میخوابانیم

     
     
     
  3. سپس ارد سوخاری و پودر نون را هر کدام جدا گانه مزه دار میکنیم به وسیله ادویه ها

     
     
     
  4. تخم مرغ دو عدد را هم میزنیم و آن هم مزه دار میکنیم

     
     
     
  5. ابتدا سینه را در آرد سوخاری زده و بعد در تخم مرغ طوری که کاملا در جفتشون فرو رفته باشه وارد پودر نون کرده و بعد آرام میگزاریم کنار و به مدت ۵ دقیقه دست نمیزنیم بهش

     
     
     
  6. روغن را داغ داغ میکنیم و بعد پنج دقیقه در روغن میریزیم به طوری که کاملا در آن باشد.(ترجیحا ماهیتابه ووک استفاده کنید)

     
     
     
  7. بعد از اینکه از روغن در آوردید روی دستمال پهن کنید تا روغن از آن خارج شود

     
     
     
  8. آماده سرو.نوش جان


  • محمد موحد