دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

خورش آلو گشنیز , خورشت آلو گشنیز , طرز تهیه خورش آلو گشنیز , دستور پخت خورش آلو گشنیز

خورش آلو گشنیز یکی از خورش های قدیمی جنوب کشورمان است که به خاطر طعم فوق العاده اش در سراسر کشور فراگیر شده است. جالب است بدانید در گذشته به سیب زمینی آلو زمینی گفته می شده و به همین دلیل نام این خورش ، خورشت آلو گشنیز است. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش آلو گشنیز با پورتال فارسی نو همراه باشید.

مواد لازم خورش آلو گشنیز
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۳ عدد
گشنیز ۱ کیلوگرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ حبه
گرد لیمو عمانی ۱ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری
روغن مایع به میزان کافی
نمک و ادویه به میزان کافی

طرز تهیه خورش آلو گشنیز

ابتدا مقداری از روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس پیاز را خرد کرده و  به آن اضافه کرده، اجازه دهید تا طلایی رنگ شود.

سیر را به خوبی له کنید، سپس به همراه ادویه ها و گوشت خورشتی خرد شده به قابلمه اضافه کنید

و ۲ تا ۳ دقیقه‌ دیگر هم مواد را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. ۳ پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد.

لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و در یک پیمانه آب خیس کنید و پس از آن که گوشت کمی پخت به خورش بیفزایید.

گشنیز ساطوری شده را هم در مقداری روغن خوب سرخ کنید و در اواخر طبخ، گرد لیمو عمانی و گشنیز را به همراه سیب زمینی به خورش بیفزایید

و به مدت ۴۵ دقیقه‌ی دیگر خورش را بپزید تا قوام آمده و به روغن بیفتد. در آخر نمک و محلول زعفران را اضافه و خورش را بعد از یکی دو جوش از حرارت بردارید.

همانطور که در بالا اشاره کردیم در این خورش منظور از آلو ، سیب زمینی است. چون مردم جنوب در سالیان گذشته سیب زمینی را آلو زمینی می‌نامیدند.

  • ۹۷/۰۶/۲۶
  • محمد موحد