مواد لازم برای کیک میوه شکلاتی
میوه های شکری خشک و خردکرده 100 گرم
انجیر خشک و خردکرده 100 گرم
خرده کیک کرهای 80 گرم
خلال بادام 250 گرم
شکلات سیاه خردکرده 250 گرم
شکلات سیاه ذوب کرده 60 گرم
سفیده های تخم مرغ 5 عدد
شکر 185 گرم
طرز تهیه کیک میوه شکلاتی
میوه
ها، انجیر، خرده کیک، بادام، شکلات خردکرده و شکلات ذوب کرده را در کاسه
مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید. در کاسه دیگری، سفیده های تخم مرغ را با
سرعت تند همزن برقی بزنید تا کاملاً فرم بگیرد بعد بتدریج شکر را بیفزائید
تا شکر در سفیده های تخم مرغ حل شود.
سپس
آن را به مخلوط قبلی اضافه کنید. حالا مایه را درون قالبی به قطر 24
سانتیمتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد، به
مدت 1 ساعت قرار دهید تا کیک کاملاً بپزد و طلائی رنگ شود.
اکنون
کیک را از فر خارج کنید و پس از گذشت 10 دقیقه، آن را از قالب درآورید و
روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شود. اینک کیک را روی ظرف مناسبی
بگذارید و در صورت تمایل، آن را با خامه فرم گرفته تزئین کنید.
منبع : shooroshirin.ir
- ۹۷/۰۷/۱۴