- سینه مرغ یک عدد
- آرد سوخاری
- پودر نون
- تخم مرغ دو عدد
- نمک
- فلفل
- زیره(ترجیحا پودر)
- پاپریکا
- 0.5 قرص عصاره
- آبلیمو تازه
- پیاز یک عدد
- 1 لیتر روغن مایع سرخ کردنی حدودا
مراحل
سینه را ابتدا از وسط نصف میکنیم یا به قول معروف قبضه میکنیم
سپس در آبلیموو پیاز و ادویه ها به مدت ۶ الی ۱۲ ساعت میخوابانیم
تخم مرغ دو عدد را هم میزنیم و آن هم مزه دار میکنیم
ابتدا سینه را در آرد سوخاری زده و بعد در تخم مرغ طوری که کاملا در جفتشون فرو رفته باشه وارد پودر نون کرده و بعد آرام میگزاریم کنار و به مدت ۵ دقیقه دست نمیزنیم بهش
روغن را داغ داغ میکنیم و بعد پنج دقیقه در روغن میریزیم به طوری که کاملا در آن باشد.(ترجیحا ماهیتابه ووک استفاده کنید)
بعد از اینکه از روغن در آوردید روی دستمال پهن کنید تا روغن از آن خارج شود
آماده سرو.نوش جان
- ۹۸/۰۳/۱۵