مواد لازم ماهی کباب بندری
فیله ماهی خرد شده ۱ کیلوگرم
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۶ قاشق غذاخوری
آب پیاز ۶ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و ادویه به میزان کافی
طرز تهیه ماهی کباب بندری
روش تهیه اول :
ابتدا روغن مایع ، آبلیمو ، آب پیاز و زعفران دم کرده را مخلوط کرده و حسابی روی آن نمک و فلفل قرمز یا فلفل سیاه بپاشید.
در ادامه تکه های فیله ماهی را کاملا خشک کرده و داخل مایه روغن بریزید و حداقل یک ساعت صبر کنید تا ماهی طعم بگیرد.
پس از گذشت این زمان ماهی ها را به سیخ کشیده و روی زغال کباب کنید تا هر دو طرف آن برشته و طلایی شود.
روش تهیه دوم :
در
این روش به جای استفاده از زعفران از ترکیب زردچوبه ، فلفل قرمز و پودر
سیر استفاده کنید. در این صورت آب پیاز را هم باید حذف کنید.
چون احتمال دارد ماهی هنگام جدا شدن از سیخ خرد شود ، بهتر است آن را به همان صورت سرو کنید.
چند ثانیه قبل از برداشتن ماهی کبابی از روی آتش، کمی کره آب شده روی آن بمالید تا لذیذ تر و نرم شود.
- ۹۷/۰۷/۰۱