خورش طلا کوله گیلانی یکی از خورش های خوشمزه ایرانی است و همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به استان گیلان می باشد. توصیه می کنیم حتما این خورش خوش طعم را امتحان کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش طلا کوله گیلانی با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش طلا کوله گیلانی | |
مرغ یا گوشت | ۱ کیلوگرم |
جعفری خرد شده | ۱۵۰ گرم |
گردو | ۳۰۰ گرم |
آبغوره | ۱ پیمانه |
نعناع | ۱۵۰ گرم |
گشنیز | ۱۵۰ گرم |
آرد برنج | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز داغ | ۴ قاشق سوپخوری |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش طلا کوله گیلانی
خورش طلا کوله را میتوان به دلخواه با گوشت قرمز یا مرغ تهیه نمود ، اگر از مرغ استفاده نمایید به زبان محلی به آن خورش طلا کوله غورابه می گویند.
خورش طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار دلچسب می باشد. اگر از گوشت استفاده می نمایید گوشت بدون اسنخوان باشد بهتر است.
گوشت یا مرغ را به خوبی شسته و به همراه پیاز داغ و ۳ لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملا بپزد.
سبزیجات را خوب خرد نمایید و با ۴ قاشق غذاخوری روغن سبزی های معطر را کمی سرخ نمایید و داخل قابلمه گوشت بریزید.
مغز گردو را چرخ کرده و به خورش اضافه کنید ، سپس با نمک و فلفل و آبغوره طعم خورش طلا کوله را مطلوب ذائقه خود نمایید.
آرد برنج را با کمی آب خنک رقیق نموده و آرام آرام به خورش بیافزایید. درب قابلمه را گذاشته و بگذارید تا خورش طلا کوبه جا بیفتد سپس با برنج سرو نمایید.
- ۹۷/۰۶/۲۶