خورش بادمجان پیچی یکی از خورش های محبوب ایرانی است که علاوه بر اینکه بسیار خوش طعم است یکی از مجلسی ترین خورش های ایرانی محسوب می شود. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش بادمجان پیچی با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش بادمجان پیچی | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز سرخ شده | ۱ عدد |
گوجه فرنگی حلقه شده | ۵۰۰ کیلو گرم |
بادمجان | ۱ کیلو گرم |
فلفل دلمه ای حلقه شده | ۱ عدد |
آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش بادمجان پیچی
ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته، آنها را از طول سه برش زده در آب نمک قرار می دهیم تا تلخیشان گرفته شود.
سپس آبکشی و خشک می کنیم و در روغن سرخ میکنیم. گوشت، پیاز و ادویه را مخلوط کرده و از آن کبابهای کوچکی به اندازه یک انگشت سبابه درآورده و سرخ میکنیم
سپس هرکدام از کباب ها را لای بادنجان های سرخ شده گذاشته و می پیچیم و در آخر یک خلال دندان در آن فرو میکنیم تا از هم باز نشوند.
سپس آنها را روی حلقههای گوجه و فلفل چیده، آب و کمی آبلیمو اضافه کرده و روی بادنجانها میریزیم و مجددا حلقه های فلفل و گوجه را روی آن میچینیم
با حرارت ملایم حدود ۱۵ دقیقه میگذاریم این خورش مغز پخت شود. این خورش را با نان و یا با برنج میتوانید سرو کنید.
- ۹۷/۰۶/۲۶