خورش انار دانه مسما یکی از خورش های خوشمزه ایرانی است که اصلت آن متعلق به استان گیلان می باشد. خورش انار دانه مسما یکی از مجلسی ترین خورش های شمالی می باشد که می توانید برای مجالس و مهمانی های خود طبخ کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش انار دانه مسما با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش انار دانه مسما | |
مرغ | ۵۰۰ گرم |
انار دان شده | ۲ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
گلپر | ۱ قاشق چایخوری |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش انار دانه مسما
ابتدا قطعات مرغ را در روغن تفت می دهیم تا سرخ شوند سپس کمی به نمک و زردچوبه به مرغ اضافه می کنیم.
پس از سرخ شدن دو طرف مرغ ها مقداری آب اضافه می کنیم تا مرغ ها بپزند. در هنگام پخت، رب گوجه فرنگی را به مرغ میافزاییم تا خوش رنگ شود.
پیاز خلالی خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت میدهیم، سپس دانه های انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم.
وقتی مرغ کاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و میگذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد.
در انتها فلفل سیاه و گلپر را به خورش اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم. خورش اناردانه مسما باید غلیظ و کم آب باشد.
اضافه کردن شکر به خورشت انار دانه مسما اختیاری است و باعث می شود طعم خورش مانند خورش فسنجان ملس شود.
- ۹۷/۰۶/۲۶