خورش هویج تبریزی یکی از خورش های خوشمزه تبریز است که شباهت زیادی به خورش هویج ترکی دارد. این خورش خوشمزه یکی از غذاهای مجلسی در شهر تبریز محسوب می شود که شما هم می توانید در مجالس خود از آن استفاده کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش هویج تبریزی با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش هویج تبریزی | |
مرغ | ۴۰۰ گرم |
هویج | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
آلو | ۱۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش هویج تبریزی
ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد کنید و با روغن در یک قابلمه مناسب کمی تفت دهید تا رنگش تغییر کند و کمی سبک شود.
سپس مرغ را خرد کرده و به همراه رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه کنید و به مدت سه تا چهار دقیقه کمی تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.
چند لیوان آب ، نمک و فلفل سیاه را به مرغ اضافه کنید و بعد از جوش آمدن آب ، درب قابلمه را ببندید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید.
هویج ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید. در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و هویج ها را تفت دهید تا کمی سرخ شوند.
بعد از این که حدود یک ساعت از پخت مرغ گذشت و نیمپز شد هویج را به همراه آلو به خورش اضافه کنید تا با هم پخته شوند.
در نهایت زعفران را نیز به خورش اضافه کنید. خورشت هویج تبریزی مانند دیگر خورش های ایرانی باید با حرارت ملایم پخته شود تا خوب جا بیفتد.
در صورتی که به جای مرغ از گوشت قرمز استفاده میکنید اضافه کردن نمک را به مرحله آخر پخت غذا موکول کنید.
پس از اینکه خورش جا افتاد آنرا به همراه برنج سرو کنید. در صورت تمایل می توانید کمی آبلیموی تازه هم به این خورش اضافه کنید.
- ۹۷/۰۶/۲۵