خورش کاری مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و متنوع هندی است که به خاطر طعم خوبش در کشور عزیزمان ایران فراگیر شده است. این خورش خوشمزه و خاص را می توانید برای مهمانی های خود طبخ کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش کاری مرغ با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش مرغ کاری | |
مرغ | ۵۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۲ عدد |
شیر نارگیل | ۱ قوطی |
کره | ۲۵ گرم |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش مرغ کاری هندی
ابتدا پیازها را به صورت خلالی بزرگ خرد کرده و با کره کمی تفت می دهیم. سپس گوشت مرغ را به شبیه به قطعات جوجه کباب خرد می کنیم.
در ادامه قطعات مرغ را به پیازها اضافه کرده و با پودر کاری ، زردچوبه و نمک کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت مرغ تغییر کند.
در مرحله بعد ۲ لیوان آب به مرغ ها اضافه کرده و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم کمی پخته شود.
بعد از نیم ساعت سیب زمینی هایی که بصورت تکه های نسبتاً بزرگ برش داده ایم به همراه شیر نارگیل را به خورش اضافه می کنیم
و می گذاریم که مرغ و سیب زمینی پخته و غذا جا بیفتد. در پایان خورشت کاری مرغ را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.
میزان کاری این غذا بستگی به ذائقه شما دارد. هر چه پودر کاری بیشتر باشد طعم خورش بهتر و تندی آن بیشتر می شود.
منظور از شیر نارگیل شیره ی نارگیل است که در قوطی های کنسروی در بازار موجود است و به راحتی می توانید تهیه کنید.
- ۹۷/۰۶/۲۵