دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

خورش قیمه بادمجان , خورشت قیمه بادمجان , طرز تهیه خورش قیمه بادمجان , دستور پخت خورش قیمه بادمجان

خورش قیمه بادمجان یکی از خورش های معروف و محبوب ایرانی است که از ترکیب دو خورش قیمه و خورش بادمجان به وجود آمده است. تنها تفاوت این خورش با خورش قیمه این است که به جای سیب زمینی از بادمجان استفاده شده است. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش قیمه بادمجان با پورتال فارسی نو همراه باشید.

مواد لازم خورش قیمه بادمجان
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
لپه ۱ لیوان
گوجه فرنگی ۲ عدد
بادمجان ۵ عدد
پیاز ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان کافی
نمک و ادویه به میزان کافی

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان

بهتر است برای گرفتن نفخ لپه آنرا از شب قبل با مقداری آب بخیسانید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید.

برای شروع آشپزی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود.

سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ، چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد و نرم شود.

لپه ها را جداگانه با چند لیوان آب بپزید تا نرم شود. رب گوجه فرنگی و گوجه های ریز خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید.

سپس مخلوط گوجه را همراه با لپه پخته و زعفران دم کرده به گوشت پخته اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد

در این مرحله اگر نیاز بود مقداری آب جوش به خورش اضافه کنید. بادمجان ها را پوست بگیرید، روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید

و ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا رطوبت و تلخی بادمجان گرفته شود سپس آبکشی کنید و با مقداری روغن سرخ نمایید.

پس از اینکه خورش جا افتاد بادمجان های سرخ شده را به خورش اضافه کنید، نمک و فلفل خورش را اندازه کنید

و ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید خورش بجوشد. سپس خورش قیمه بادمجان را در ظرف بکشید و با برنج سرو کنید.

می توانید بادمجان ها را پس از اینکه سرخ کردید کنار بگذارید و زمانی کشیدن خورش بادمجان ها کنار خورش بگذارید.

  • ۹۷/۰۶/۲۵
  • محمد موحد