خورش قیمه بادمجان یکی از خورش های معروف و محبوب ایرانی است که از ترکیب دو خورش قیمه و خورش بادمجان به وجود آمده است. تنها تفاوت این خورش با خورش قیمه این است که به جای سیب زمینی از بادمجان استفاده شده است. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش قیمه بادمجان با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش قیمه بادمجان | |
گوشت خورشتی | ۳۰۰ گرم |
لپه | ۱ لیوان |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
بادمجان | ۵ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش قیمه بادمجان
بهتر است برای گرفتن نفخ لپه آنرا از شب قبل با مقداری آب بخیسانید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید.
برای شروع آشپزی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود.
سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ، چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد و نرم شود.
لپه ها را جداگانه با چند لیوان آب بپزید تا نرم شود. رب گوجه فرنگی و گوجه های ریز خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید.
سپس مخلوط گوجه را همراه با لپه پخته و زعفران دم کرده به گوشت پخته اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد
در این مرحله اگر نیاز بود مقداری آب جوش به خورش اضافه کنید. بادمجان ها را پوست بگیرید، روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید
و ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا رطوبت و تلخی بادمجان گرفته شود سپس آبکشی کنید و با مقداری روغن سرخ نمایید.
پس از اینکه خورش جا افتاد بادمجان های سرخ شده را به خورش اضافه کنید، نمک و فلفل خورش را اندازه کنید
و ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید خورش بجوشد. سپس خورش قیمه بادمجان را در ظرف بکشید و با برنج سرو کنید.
می توانید بادمجان ها را پس از اینکه سرخ کردید کنار بگذارید و زمانی کشیدن خورش بادمجان ها کنار خورش بگذارید.
- ۹۷/۰۶/۲۵