خورش سیب زمینی و گل کلم یکی از خورش های خوشمزه ایرانی است که علاوه بر طعم خوبش یک غذای مقوی و زود هضم است. ضمن اینکه این خورش خوشمزه یک غذای گیاهی است که می تواند در فهرست غذایی کسانی که به غذاهای گیاهی علاقمند هستند قرار بگیرد. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش سیب زمینی و گل کلم با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش سیب زمینی و گل کلم | |
سیب زمینی خرد شده | ۵۰۰ گرم |
گل کلم خرد شده | ۱ عدد |
سیر خرده شده | ۴ عدد |
پیاز خلالی | ۲ عدد |
روغن گیاهی | ۳ قاشق غذاخوری |
برگ کاری | ۶ عدد |
گوجه فرنگی رنده شده | ۲ عدد |
نمک و انواع ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش سیب زمینی و گل کلم
روغن گیاهی را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، سپس پیاز و سیر را به مدت ۶ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
در ادامه مخلوط سیر و پیاز را بردارید و کنار بگذارید. دانه خردل و زیره را در ماهیتابه خشک تفت دهید تا بوی آن ها را احساس کنید
سپس آنها را همراه با گوجه گوجه فرنگی ، برگ کاری، نمک ، فلفل سیاه ، سیب زمینی و گل کلم به قابلمه حاوی پیاز سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سپس به آن آب اضافه کنید به اندازه ای که روی مواد را بگیرد و بگذارید مواد آرام آرام بپزد. خورشت سیب زمینی و گل کلم را می توان با نان و ماست سرو کرد.
- ۹۷/۰۶/۲۵