خورش باقلا و گشنیز یکی از خورش های خوشمزه و معروف شمل کشورمان است. این خورش خوشمزه دارای طعم سیر است و برای کسانی که به طعم سیر علاقمند هستند بسیار خوشایند است. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش باقلا و گشنیز با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش باقلا و گشنیز | |
گوشت خورشتی | ۵۰۰ گرم |
باقلا سبز | ۵۰۰ گرم |
گشنیز خرد شده | ۴ قاشق سوپخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق سوپخوری |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۶ حبه |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش باقلا و گشنیز
ابتدا باقلا را از هر دو پوست در آورده، بشویید و در آبکش بریزید. پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی خرد کنید. حبه های سیر را هم خرد کنید.
گوشت را هم شسته و خورشی خرد کنید. در قابلمه ای روغن ریخته روی حرارت بگذارید. روغن که داغ شد پیاز و سیر را در روغن ریخته و خوب سرخ کنید.
پیازها که طلایی شدند، زردچوبه را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید. حالا نوبت اضافه کردن گوشت خورشتی است.
آنها را هم خوب سرخ کرده تا رنگ گوشت تغییر کند. در ادامه زعفران آب کرده و فلفل سیاه را هم به خورش اضافه کنید.
در مرحله بعدی مقداری آب اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید. حدود یک ساعت صبر کنید تا گوشت به طور کامل بپزد.
بعد از پخت کامل گوشت ، باقلا را اضافه کنید. حالا می توانید نمک را هم اضافه کنید و مزه خورش را بچشید.
در مراحل آخر پخت ، گشنیز را هم اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر کشیده و به همراه برنج سرو کنید.
- ۹۷/۰۶/۲۵