دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش چینی

خورش چینی , خورشت چینی, طرز تهیه خورش چینی , دستور پخت خورش چینی

خورش چینی همانطور که از نامش مشخص است یکی از خورش های خوشمزه کشور چین است که به دلیل اینکه طعم خوبی دارد در کشورهای زیادی طبخ می شود. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش چینی با پورتال فارسی نو همراه باشید.

مواد لازم خورش چینی
گوشت راسته گوساله ۴۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
آرد ذرت ۱ قاشق سوپخوری
کره ۱۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
سویا سس ۴ قاشق سوپخوری
روغن مایع به میزان کافی
نمک و ادویه به میزان کافی

طرز تهیه خورش چینی

ابتدا گوشت گوساله را به صورت آبپز می پزیم و کنار می گذاریم ، سپس سیر را می کوبیم و به همراه کره داخل یک تابه مناسب می ریزیم.

سیر را تفت می دهیم تا سبک شود سپس گوشت پخته شده را اضافه می کنیم. گوشت را کمی تفت می دهیم سپس آرد ذرت را به همراه سویا سس و مقداری نمک و فلفل سیاه به گوشت اضافه می کنیم.

قارچ و فلفل دلمه ای را جداگانه سرخ می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. تفت دادن را ادامه می دهیم تا مواد کاملا ممغز پخت شوند سپس خورشت چینی را با نان یا برنج سرو می کنیم.

خورش چینی را می توانید با گوشت مرغ هم تهیه کنید. برای این منظور باید از سینه مرغ که گوشت یکدست دارد استفاده کنید.

  • ۹۷/۰۶/۲۴
  • محمد موحد