خورش سیب گلاب یکی از خورش های خوشمزه ایرانی است که شاید برای خیلی از افراد ناشناخته باشد. خورشت سیب گلاب هم مانند خورش هایی مثل خورش ریواس یک خورش فصلی است و می توانید آنرا در فصل تابستان که فصل سیب گلاب است طبخ کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش سیب گلاب با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش سیب گلاب برای ۲ نفر | |
گوشت خورشتی | ۲۰۰ گرم |
سیب گلاب | ۴ عدد |
شیره خرما | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز داغ | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد ذرت | ۱ قاشق سوپخوری |
سرکه | ۲ قاشق سوپخوری |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش سیب گلاب
برای شروع در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود ، سپس پیاز داغ را همراه با گوشت خرد شده داخل قابلمه بریزید
و آنها را تفت دهید تا رنگ گوشت کمی تغییر کند. حالا مقداری آب اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.
سیب های گلاب را پوست بگیرید، هسته های آنها را جدا کنید و به صورت درسته آماده کنار بگذارید.
در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود ، سپس سیب ها را داخل روغن کمی تفت دهید.
بعد از آنکه گوشت پخت، سیب ها را همراه با شیره خرما یا انگور و سرکه به خورش اضافه کنید.
حدود ۲۰ دقیقه برای پخت سیب کافی است. به میزان لازم نمک و فلفل سیاه هم به خورش اضافه کنید.
در یک کاسه کوچک آرد ذرت را در مقداری آب سرد حل کنید، سپس آن را به خورش اضافه کنید.
صبر کنید تا خورش جا بیفتد ، سپس آن را همراه با برنج سرو کنید. این خورش سیب گلاب را با مرغ هم می توانید طبخ کنید.
- ۹۷/۰۶/۲۴