دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

خورش بوقلمون , خورشت بوقلمون , طرز تهیه خورش بوقلمون , دستور پخت خورش بوقلمون

خورش بوقلمون یکی از خورش های خوشمزه ایرانی است که به دلیل وجود گوشت بوقلمون از مجلسی ترین خورش های ایرانی محسوب می شود. در صورت تمایل می توانید این خورش را با گوشت مرغ هم تهیه کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش بوقلمون با پورتال فارسی نو همراه باشید.

مواد لازم خورش بوقلمون
گوشت بوقلمون ۳۰۰ گرم
شوید خشک ۲ قاشق غذاخوری
تخم آفتابگردان ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان لازم
نمک و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه خورش بوقلمون

ابتدا گوشت بوقلمون را به تکه های کوچکتر مثل گوشت خورش قیمه درآورده و به مدت یک ساعت در پیاز خلال شده و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید.

پس از گذشت یک ساعت گوشت‌ بوقلمون را به همراه پیاز نگینی خرده شده و روغن زیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید.

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.

پس از اینکه گوشت پخت سیب زمینی‌ و تخم آفتابگردان را اضافه ‌کنید. وقتی گوشت و سیب زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد.

در ظرف مورد نظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن زیتون روی آن بریزید. در پایان خورشت بوقلمون را با نان و برنج سرو کنید.

برای خوشرنگ تر شدن این خورش خوشمزه می توانید ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم به آن اضافه کنید.

  • ۹۷/۰۶/۲۴
  • محمد موحد

نظرات (۱)

  • وب سایت انکوباتور
  • خیلی جالب بود