دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

خورش آلو و قیسی , خورشت آلو و قیسی , طرز تهیه خورش آلو و قیسی , دستور پخت خورش آلو و قیسی

خورش آلو و قیسی یکی از خورش های خوشمزه شمالی است که طعم خیلی لذیذی دارد و بهترین پیشنهاد برای کسانی است که به غذاهایی با طعم های ترش و ملس مثل خورش فسنجان علاقمند هستند. این خورش را می توانید به سلیقه خود با گوشت قرمز یا گوشت مرغ تهیه کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش آلو و قیسی با پورتال فارسی نو همراه باشید.

مواد لازم خورش آلو و قیسی
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
آلو خورشتی ۸ عدد
قیسی ۸ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
زرشک ۱ قاشق غذاخوری
پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری
روغن مایع به میزان کافی
نمک و ادویه به میزان کافی

طرز تهیه خورش آلو و قیسی

ابتدا در یک قابلمه مناسب مقداری روغن مایع بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود ، سپس پیاز داغ را اضافه کنید.

سپس گوشتی که به صورت قیمه ای خرد کرده اید به پیاز داغ اضافه کنید و گوشت را کمی تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند.

مقداری آب اضافه کنید، حرارت را زیاد کرده و صبر کنید تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد.

آلوهای خورشتی را بشویید و آنها را در مقداری آب به مدت ۱ ساعت خیس کنید. زرشک را هم بشویید و در سبدی بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود.

قیسی را هم بعد از شستشو در یک سبد بریزید تا خشک شوند. وقتی گوشت پخت، آلو را همراه با قیسی و زرشک به گوشت اضافه کنید.

۲۰ دقیقه برای پخت مواد کافی است. مقداری نمک و فلفل سیاه هم به خورش اضافه کنید. وقتی خورش آماده شد، حرارت زیر قابلمه را خاموش کنید.

در این زمان زعفران دم کرده را اضافه کرده و آن را با مواد خوب مخلوط کنید، سپس خورشت آلو و قیسی را با برنج سرو کنید.

آب خورش باید از مواد کمتر باشد تا خورش کاملا جا بیفتد. اگر طعم خورش زیاد از حد شیرین شد، می‌توانید کمی آبلیموی تازه به آن اضافه کنید.

  • ۹۷/۰۶/۲۴
  • محمد موحد

نظرات (۱)

  • دستگاه جوجه کشی ایران جوجه
  • چیز خوشمزه ایه معلومه