دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش هلو

طرز تهیه خورش هلو

خورش هلو , خورشت هلو , طرز تهیه خورش هلو , دستور پخت خورش هلو , o va ig

خورش هلو یکی از خورش های خوشمزه و متنوع فصل تابستان است که طرفداران زیادی هم دارد. اگر به دنبال یادگیری غذاهای خاص و خوشمزه هستید توصیه می کنیم خورشت هلو را امتحان کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش هلو با پورتال فارسی نو همراه باشید.

مواد لازم خورش هلو برای ۶ نفر
هلو ۵ عدد
ران مرغ ۲ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
آلو بخارا ۶ عدد
شکر ۱ قاشق مرباخوری
روغن مایع به میزان کافی
نمک و ادویه به میزان کافی

طرز تهیه خورش هلو

ابتدا قطعات مرغ را شسته و پوست شان را جدا و آنها را نصف کنید. سپس با ۲ قاشق سوپخوری روغن و نصف قاشق مرباخوری نمک مرغ را مزه دار کرده و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.

پیاز را با ۳ قاشق سوپخوری روغن تفت داده تا طلایی شود. تکه های مرغ را اضافه کرده و آنها را تفت دهید. کمی آب گرم اضافه کنید تا روی سطح مرغ را بگیرد و بگذارید بپزد.

آب لیموی تازه، شکر و زعفران را به خورش اضافه کنید. آرد را در یک کاسه با ۳ قاشق آب سرد حل کنید، سپس آن را به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش کمی جا بیفتد.

در این زمان آلو بخاراها را بشویید و آنها را به مدت ۱۵ دقیقه داخل آب جوش خیس کنید، سپس به خورش اضافه کنید. هلوها را پوست گرفته، هسته آنها را در آورده و آنها را خرد کنید.

هلو های خرد شده را در یک تابه با ۳ قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی شوند، سپس آنها را به خورش اضافه کنید تا پخته شوند ولی له نشوند.

خورش را بچشید و در صورت نیاز آبلیمو و شکر بیشتری اضافه کنید. وقتی خورش آماده شد آن را در ظرف مورد نظر بریزید و به همراه برنج سرو کنید.

منبع : طرز تهیه خورش هلو

  • ۹۷/۰۶/۲۲
  • محمد موحد