طرز تهیه خورش هلو
خورش هلو یکی از خورش های خوشمزه و متنوع فصل تابستان است که طرفداران زیادی هم دارد. اگر به دنبال یادگیری غذاهای خاص و خوشمزه هستید توصیه می کنیم خورشت هلو را امتحان کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش هلو با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش هلو برای ۶ نفر | |
هلو | ۵ عدد |
ران مرغ | ۲ عدد |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
آلو بخارا | ۶ عدد |
شکر | ۱ قاشق مرباخوری |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش هلو
ابتدا قطعات مرغ را شسته و پوست شان را جدا و آنها را نصف کنید. سپس با ۲ قاشق سوپخوری روغن و نصف قاشق مرباخوری نمک مرغ را مزه دار کرده و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
پیاز را با ۳ قاشق سوپخوری روغن تفت داده تا طلایی شود. تکه های مرغ را اضافه کرده و آنها را تفت دهید. کمی آب گرم اضافه کنید تا روی سطح مرغ را بگیرد و بگذارید بپزد.
آب لیموی تازه، شکر و زعفران را به خورش اضافه کنید. آرد را در یک کاسه با ۳ قاشق آب سرد حل کنید، سپس آن را به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش کمی جا بیفتد.
در این زمان آلو بخاراها را بشویید و آنها را به مدت ۱۵ دقیقه داخل آب جوش خیس کنید، سپس به خورش اضافه کنید. هلوها را پوست گرفته، هسته آنها را در آورده و آنها را خرد کنید.
هلو های خرد شده را در یک تابه با ۳ قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی شوند، سپس آنها را به خورش اضافه کنید تا پخته شوند ولی له نشوند.
خورش را بچشید و در صورت نیاز آبلیمو و شکر بیشتری اضافه کنید. وقتی خورش آماده شد آن را در ظرف مورد نظر بریزید و به همراه برنج سرو کنید.
منبع : طرز تهیه خورش هلو
- ۹۷/۰۶/۲۲