خورش غوره یکی از خورش های خوشمزه ایرانی است که مانند خورش ریواس طعمی ترش دارد. در فصل تابستان که فصل غوره است می توانید این خورش خوشمزه و متفاوت را تهیه کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش غوره با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش غوره | |
گوشت خورشتی | ۵۰۰ گرم |
غوره | ۳۵۰ گرم |
نعناع و جعفری | ۸۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش غوره
ابندا پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن تفت دهید تا کمی سبک شود و تغییر رنگ دهد. سپس گوشت را خرد کنید.
در ادامه گوشت را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید تا گوشت تغییر رنگ بدهد. سپس آب اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت بپزد.
در مرحله بعد سبزی ها را پس از شستن به صورت ساطوری خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند.
وقتی گوشت پخت، سبزیجات تفت داده شده را به آن اضافه میکنیم. پس از ده دقیقه غوره با نمک را هم اضافه کرده و میگذاریم خورش جا بیفتد.
در صورت تمایل میتوانید از غوره کمتر یا بیشتر استفاده کنید. این خورش خوشمزه را با گوشت مرغ هم می توانید بپزید.
منبع : طرز تهیه خورش غوره
- ۹۷/۰۶/۲۲