دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

خورش بامیه عربی , خورشت بامیه عربی , طرز تهیه خورش بامیه عربی , دستور پخت خورش بامیه عربی

خورش بامیه عربی شباهت زیادی به خورش بامیه ایرانی دارد و تفاوت این دو خورش در استفاده از چاشنی ها و طعم دهنده های متفاوت است. خورشت بامیه عربی تند تر و ترش تر است و برای کسانی که به غذاهای تند علاقمند مناسب است. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش بامیه عربی با پورتال فارسی نو همراه باشید.

مواد لازم خورش بامیه عربی
بامیه ۱ کیلوگرم
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
تمبر هندی ۳۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۲ عدد
گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۶ عدد
روغن مایع به میزان کافی
نمک و ادویه به میزان کافی

طرز تهیه خورش بامیه عربی

ابتدا پیازها را پوست گرفته و بعد از شستن به صورت خلالی خرد کنید. گوشت خرد شده را هم بشویید و داخل سبدی بریزید و اجازه دهید تا آب اضافی آن خارج شود.

در این فاصله سیر ها را داخل کاسه ای حاوی آب سرد خیس کنید. در یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.

بعد از داغ شدن روغن، پیاز را داخل روغن ریخته و اجازه دهید طلایی شود. زرد چوبه را به آن اضافه کرده و بعد از تفت دادن، تکه‌های گوشت را بیندازید و همراه با پیاز تفت دهید.

تمبر هندی را در ظرف دیگری ریخته، روی آن آب جوشیده سرد شده بریزید و اجازه دهید تا خیس بخورد.

بامیه‌ها را بشویید و برای آن که له نشود، آنها را به صورت کله قندی برش دهید. بعد از آن که گوشت پخته شد، بامیه‌ها را داخل قابلمه بریزید

و بگذارید تا همراه گوشت و سیر و پیاز و گوجه‌فرنگی و کمی گشنیز بپزد. در مراحل آخر پخت، تمبر هندی را از صافی عبور دهید

و شیره صاف شده را داخل خورشت بریزید و بعد از آن که خورشت جا افتاد، شعله را خاموش کنید.

در ضمن برای خورش بامیه عربی از تمبر هندی با رنگ روشن استفاده کنید در غیر این صورت رنگ خورشت تیره می‌شود.

خورشت بامیه عربی نباید خیلی آبکی باشد. پس از اضافه کردن آب زیاد خودداری کنید. در پایان خورش را با برنج سرو کنید.

منبع : طرز تهیه خورش بامیه عربی

  • ۹۷/۰۶/۲۲
  • محمد موحد