دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش انار

خورش انار , خورشت انار , طرز تهیه خورش انار , دستور پخت خورش انار , o va hkhv

خورش انار یا خورش انار آویج یکی از خورش های محلی و قدیمی شمال کشور است که به خاطر طعم خوبش در سراسر کشور طرفداران خاص خودش را دارد. جالب است بدانید خورشت انار شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد و اگر خورش فسنجان را دوست دارید حتما خورش انار را هم امتحان کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش انار با پورتال فارسی نو همراه باشید.

مواد لازم خورش انار برای ۶ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
آب انار ۲ لیوان
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو ۴ عدد
تره ۲۰۰ گرم
جعفری ۱۵۰ گرم
نعناع ۱۰۰ گرم
گشنیز ۵۰ گرم
عسل ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
روغن مایع به میزان کافی
آب ۱ لیوان
نمک و ادویه به میزان کافی

طرز تهیه خورش انار

ابتدا گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز ( رنده شده و آب گرفته ) ، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و نمک مخلوط کنید و خوب ورز دهید.

این کار را به مدت ۵ دقیقه با دست انجام دهید. بعد از اینکه کامل مخلوط شدند ۵۰ گرم از مواد را بردارید و با دست فرم دهید تا به شکل کوفته قلقلی دربیاید.

کوفته ها را روی یک سینی قرار دهید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کوفته ها خودشان را بگیرند و در هنگام سرخ کردن باز نشوند.

در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا روغن داغ شود سپس کوفته ها را از یخچال بیرون آورده و داخل روغن سرخ کنید.

حرارت زیر تابه باید ملایم باشد تا کوفته ها آرام سرخ و مغز پخت شوند، بعد از سرخ شدن، کوفته ها را از روغن بیرون بیاورید و داخل یک ظرف کنار بگذارید.

سبزی ها را تمیز شسته، ساقه و برگ را جدا کنید و همه را یکدست و ریز خرد کنید سپس داخل ماهیتابه با مقداری روغن به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید.

داخل یک قابلمه که گنجایش همه مواد را داشته باشد یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با روغن به مدت ۵ دقیقه تفت دهید

سپس نصف قاشق چای خوری ادویه کاری و سبزی سرخ شده را اضافه کنید و مقداری تفت دهید.

دو لیوان آب انار را همراه با دو قاشق رب انار و یک قاشق عسل اضافه کنید و باهم مخلوط کنید. یک لیوان آب اضافه کنید حالا کوفته ها را یکی یکی داخل قابلمه بریزید و خورشت را مزه کنید.

اگر نمک آن کم بود به اندازه کافی نمک اضافه کنید. گردوها را با دستگاه غذا ساز له کنید و داخل یک ماهیتابه کوچک به مدت ۴ دقیقه روی حرارت ملایم گاز تفت دهید سپس داخل خورشت بریزید

و بعد از ۱۰ دقیقه در قابلمه را ببندید تا کوفته ها وا نرود، شعله اجاق را کم کنید تا با حرارت کم به مدت یک ساعت و نیم بپزد و جا بیفتد. سپس با برنج سرو کنید.

منبع : طرز تهیه خورش انار

  • ۹۷/۰۶/۲۲
  • محمد موحد