دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش کنگر

خورش کنگر , خورشت کنگر , طرز تهیه خورش کنگر , دستور پخت خورش کنگر , o va  k v

خورش کنگر یکی از خورش های سنتی و قدیمی ایران است که یک خورش فصلی محسوب می شود. این خورش به دلیل استفاده از کنگر که یک گیاه کوهی است علاوه بر اینکه برای بدن مفید است ، طعم بسیار خوبی نیز دارد. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش کنگر با پورتال فارسینو همراه باشید.

مواد لازم خورش کنگر برای ۴ نفر
کنگر ۵۰۰ گرم
جعفری ۲۰۰ گرم
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
نعناع خشک ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان کافی
نمک و ادویه به میزان کافی

طرز تهیه خورش کنگر

ابتدا کنگر را به صورت کامل سرخ میکنیم. سپس جعفری ریز خرد شده را اضافه و آن را هم تا حدی که رنگش عوض شود سرخ میکنیم و سپس نعناع خشک را اضافه میکنیم.

همه سبزیجات باید خوب سرخ شود. گوشت را به همراه پیاز ریز خرد شده کمی تفت میدهیم و بعد به مخلوط سبزیها اضافه میکنیم.

دو لیوان آب اضافه میکنیم و میگذاریم حدود ٢ الی ٣ ساعت تا جایی که گوشت خوب نرم شود، همه مواد بپزند.

بعد از تست که کنگر و گوشت ها خوب پخته شد سه قاشق آبلیمو و دو قاشق چایخوری نمک و کمی فلفل و کمی پودر زنجبیل اضافه میکنیم

و نیم ساعت بعد که دیگر خورش آب نداشت غذا آماده است. این خورش خوشمزه را با برنج سرو کنید

منبع : طرز تهیه خورش کنگر

  • ۹۷/۰۶/۲۱
  • محمد موحد