دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

خورش کلم بروکلی, خورشت کلم بروکلی, طرز تهیه خورش کلم بروکلی, دستور پخت خورش کلم بروکلی, o va  gl fv  gd

خورش کلم بروکلی یکی از خورش های جدید ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خاص و خوشمزه ای دارد به دلیل وجود کلم بروکلی برای بدن نیز بسیار مفید و پرخاصیت است. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش کلم بروکلی با پورتال فارسینو همراه باشید.

مواد لازم خورش کلم بروکلی برای ۴ نفر
کلم بروکلی ۲۵۰ گرم
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
لپه نصف لیوان
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک و ادویه به میزان کافی

طرز تهیه خورش کلم بروکلی

ابتدا در قابلمه ای روغن بریزید بعد پیاز را به صورت نگنی خرد کنید و کمی تفت دهید ، سپس گوشت را خرد کرده و اضافه کنید.

پیاز و گوشت را با هم تفت دهید. در ادامه لپه ( از قبل نیمپز شده ) را اضافه کنید بعد نمک ، فلفل ، پودرکاری ، زردچوبه ، دارچین ، پودرسیر و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده تفت می دهید.

۳ لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم حدود ۲ ساعت طبخ شود تا جا بیفتد.

کلم بروکلی ها را خرد کنید ، بعد مقداری آب و نمک را بجوش بیارید و کلم بروکلی ها را برای ۵ دقیقه داخل آبجوش بریزید بعد آبکش کنید و با روغن خیلی کم تفت دهید.

وقتی خورشت لعاب داده و جا افتاد کلم برکلی ها به همراه آبلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم باشد تا جا بیفتد ، سپس به همراه برنج سرو کنید.

منبع : طرز تهیه خورش کلم بروکلی

  • ۹۷/۰۶/۲۱
  • محمد موحد