خورش ماهی یکی از خورش های خوشمزه ایرانی است که مانند قلیه ماهی در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد. می توانید برای مجالس خود از این خورش خوشمزه و خاص استفاده کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش ماهی با پورتال فارسینو همراه باشید.
مواد لازم خورش ماهی برای ۴ نفر | |
ماهی متوسط | ۴ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق مرباخوری |
پیاز | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
رب خرما | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش ماهی
ابتدا پیاز را نگینی درشت خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم سپس یک قاشق مربا خورى رب گوجه فرنگى و ادویه اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
در ادامه دو عدد گوجه فرنگى رنده یا ریز شده را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم کمى آبش جمع شود.
مثل املت که جا افتاد، چهار تکه ماهى متوسط سرخ شده را اضافه میکنیم بعد از یک جوش رب خرما را اضافه میکنیم.
اجازه دهید با شعله کم حدود ۱۰ دقیقه خورش جوش آید و جا بیفتد ، سپس با برنج سرو کنید.
منبع : طرز تهیه خورش ماهی
- ۹۷/۰۶/۲۱