خورش برگه زرد آلو یکی از خورش های خوش طعم و خاص ایرانی است که مانند خورش هایی مثل خورش فسنجان و خورش آلو مسما طعمی ملس دارد. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش برگه زرد آلو با پورتال فارسینو همراه باشید.
مواد لازم خورش برگه زرد آلو | |
برگه زرد آلو | ۲ پیمانه |
پیاز داغ | ۵ قاشق غذاخوری |
کره | ۱۰۰ گرم |
گوشت خورشتی | ۳۰۰ گرم |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
آب | ۳ لیوان |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش برگه زرد آلو
ابتدا برگه های زردآلو را ۱ ساعت خیس کرده ، سپس آبکش نموده و با کره و پیاز داغ تفت می دهیم.
گوشت خورشتی را خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند سپس آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت بپزد.
در مرحله بعدی پس از پختن گوشت نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران دم کرده و سه لیوان آب به همراه گوشت را اضافه می کنیم.
حرارت زیر خورش را ملایم می کنیم تا جا بیفتد. پس از اینکه خورش آماده شد آنرا به همراه برنج سرو می کنیم.
منبع : خورش برگه زرد آلو
- ۹۷/۰۶/۲۱