طرز تهیه خورش گوجه سبز
خورش گوجه سبز یکی از خورش های خوشمزه ایرانی است که طعمی عالی دارد. اگر از خوردن غذاهای ترش مزه لذت می برید به شما توصیه می کنیم حتما این خورش خوشمزه را امتحان کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش گوجه سبز با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش گوجه سبز | |
گوشت خورشتی | ۵۰۰ گرم |
گوجه سبز | ۵۰۰ گرم |
سبزی خورشتی | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | به میزان لازم |
نمک و ادویه | به میزان لازم |
طرز تهیه خورش گوجه سبز
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با مقداری روغن مایع در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم. سس گوشت خورشتی را شبیه به خورش قیمه خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم.
تفت دادن را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس ۳ یا ۴ لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم گوشت بپزد.
سبزی ( شامل تره، جعفری و نعناع) را تمیز کرده و می شوییم. آب آن که رفت، ریز خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم.
سپس به گوشت اضافه کرده و می گذاریم تا خورش جا بیفتد. حرارت زیر خورش باید ملایم باشد تا گوشت و سبزی کاملاً بپزند.
سپس نمک، فلفل سیاه و گوجه سبز را به آن اضافه کرده و می گذاریم بپزند. برای ترشی خورش از آبغوره می توان استفاده کرد.
گوجه سبز را اگر زود به خورش اضافه کنیم باعث می شود که خیلی سریع له شوند. این خورش را با مرغ هم می توانید طبخ کنید.
- ۹۷/۰۶/۲۰