دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش کدو ترش

خورش کدو ترش , خورشت کدو ترش , طرز تهیه خورش کدو ترش , دستور پخت خورش کدو ترش

خورش کدو ترش یکی از خورش های خوشمزه ایرانی است که شاید خیلی شناخته شده نباشد. اگر به دنبال کشف طعم های جدید هستید حتما خورش کدوی ترش را امتحان کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش کدو ترش با پورتال فارسینو همراه باشید.

مواد لازم خورش کدو ترش
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
کدو خورشتی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل شیرین ۵ عدد
سیر ۱ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
سماق ۱ قاشق چایخوری
نمک و ادویه به میزان کافی

طرز تهیه خورش کدو ترش

ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با مقداری روغن داخل یک قابلمه تفت می دهیم تا طلایی و نرم شود.

سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و بعد از اینکه گوشت رنگش تغییر کرد سیر و فلفل های شیرین را خرد کرده و اضافه می کنیم.

در روشی دیگر می توانیم گوشت چرخ کرده را به صورت قلقلی هم سرخ کنیم و در پایان پخت خورش به آن اضافه کنیم.

بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می دهیم تا خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و کمی سرخ شود.

حالا کدو ها را به صورت راه راه پوست بکنید و هر کدو را از طول به ۴ قسمت خرد کنید.

سپس با برش عرضی کدو هایی به اندازه انگشت شصت تهیه می کنیم و داخل مواد می ریزیم.

۲ لیوان آب جوش ، سماق ، نمک و فلفل سیاه را به خورش اضافه کرده و می گذاریم بپزد.

بعد از پخت کامل و جا افتادن ، آن باید باید آب کمی داشته باشد. پس از جا افتادن خورش آنرا به همراه برنج سرو می کنیم.

  • ۹۷/۰۶/۲۰
  • محمد موحد