دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش متن جن

خورش متنجن , خورشت متن جن , طرز تهیه خورش متن جن , دستور پخت خورش متن جن

خورش متن جن یکی از خورش های خوشمزه و متفاوت شمال کشور است. این خورش خوشمزه را در مجالس رسمی و خیلی مهم در شهر گیلان تهیه و سرو می کنند. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش متن جن با پورتال فارسینو همراه باشید.

مواد لازم خورش متن جن
سینه مرغ ۱ عدد
مغز گردو ۲۰۰ گرم
قیسی ۱۲ عدد
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
کشمش ۱۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
نمک و ادویه به میزان کافی

طرز تهیه خورش متن جن

برای شروع کار مغز گردو را ساییده تا کاملا نرم و یک دست شود. پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن تفت می دهیم تا نرم شود.

مرغ را به قطعات کوچکتر خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم. تفت دادن مرغ را ادامه می دهیم تا رنگش تغییر کند.

سپس گردوی ساییده شده را به همراه رب انار ، نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه در قابلمه ریخته و یک استکان آب تفت می‌دهیم تا گردو به روغن بیفتد.

بعد از ۱۵ دقیقه، دو لیوان آب سرد داخل قابلمه می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌گذاریم تا بجوشد.

بعد از یک ساعت، تکه‌های مرغ را از قابلمه خارج کرده و رب گوجه فرنگی ، قیسی و کشمش را به همراه دو لیوان آب سرد درون قابلمه می‌ریزیم.

زمانی که گردو کمی سفت شد، مرغ و مقداری گلپر را به خورش می‌افزاییم. پس از ۱۰ دقیقه خورش را از روی حرارت بر می‌داریم و سرو می کنیم.

  • ۹۷/۰۶/۲۰
  • محمد موحد