طرز تهیه خورش متن جن
خورش متن جن یکی از خورش های خوشمزه و متفاوت شمال کشور است. این خورش خوشمزه را در مجالس رسمی و خیلی مهم در شهر گیلان تهیه و سرو می کنند. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش متن جن با پورتال فارسینو همراه باشید.
| مواد لازم خورش متن جن | |
| سینه مرغ | ۱ عدد |
| مغز گردو | ۲۰۰ گرم |
| قیسی | ۱۲ عدد |
| رب انار | ۲ قاشق غذاخوری |
| کشمش | ۱۵۰ گرم |
| رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
| پیاز | ۱ عدد |
| نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش متن جن
برای شروع کار مغز گردو را ساییده تا کاملا نرم و یک دست شود. پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن تفت می دهیم تا نرم شود.
مرغ را به قطعات کوچکتر خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم. تفت دادن مرغ را ادامه می دهیم تا رنگش تغییر کند.
سپس گردوی ساییده شده را به همراه رب انار ، نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه در قابلمه ریخته و یک استکان آب تفت میدهیم تا گردو به روغن بیفتد.
بعد از ۱۵ دقیقه، دو لیوان آب سرد داخل قابلمه میریزیم و با حرارت ملایم میگذاریم تا بجوشد.
بعد از یک ساعت، تکههای مرغ را از قابلمه خارج کرده و رب گوجه فرنگی ، قیسی و کشمش را به همراه دو لیوان آب سرد درون قابلمه میریزیم.
زمانی که گردو کمی سفت شد، مرغ و مقداری گلپر را به خورش میافزاییم. پس از ۱۰ دقیقه خورش را از روی حرارت بر میداریم و سرو می کنیم.
- ۹۷/۰۶/۲۰
