طرز تهیه خورش داوود پاشا
خورش داوود پاشا یکی از خورش های خوشمزه و معروف کشور ترکیه است که به خاطر طعم خوبش در کشور عزیزمان ایران هم فراگیر شده است و طرفداران خاص خودش را دارد. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش داوود پاشا با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش داوود پاشا | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
نعناع خشک | ۱ قاشق سوپخوری |
رب انار | ۱ قاشق سوپخوری |
کره | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش داوود پاشا
ابتدا در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ کرده را بریزید ، پیاز را رنده کنید و به گوشت اضافه کنید ، سپس ادویه جات و نمک بزنید و خوب مخلوط کرده و ورز دهید
سپس با کمک دست از مخلوط گوشت چرخ کرده قلقلی هایی به اندازه گردو درست کنید. گوشت های قلقلی را در یک ظرف گذاشته و آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.
مقداری کره در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز باقی مانده را رنده کرده ، داخل تابه بریزید و آن را کمی تفت دهید.
بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد، قلقلی ها را داخل تابه خوب سرخ کنید. در این زمان پودر نعنا خشک را به قلقلی ها اضافه کرده و آن را همراه با گوشت ها کمی تفت دهید.
رب انار ملس را در یک لیوان آب خوب حل کنید، سپس آن را هم به مواد داخل تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد گوشت برود.
در آخر صبر کنید تا مواد جوش بیاید و جا بیفتد. بعد از نیم ساعت که غذا خوب جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و با نان یا برنج سرو کنید.
- ۹۷/۰۶/۲۰