طرز تهیه خورش باقلا سبز
خورش باقلا سبز یکی از خورش های خوشمزه ایرانی است. اگر به غذاهایی مانند باقالی پلو و شوید پلو علاقمند هستید حتما این خورش خوشمزه را امتحان کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش باقلا سبز با پورتال فارسینو همراه باشید.
مواد لازم خورش باقلا سبز برای ۶ نفر | |
باقلای بدون پوست | ۱ کیلوگرم |
گوشت خورشتی | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
شوید | ۵۰۰ گرم |
سیر | ۴ حبه |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش باقلا سبز
ابتدا شوید را با دقت پاک کرده و خوب بشویید. سپس داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. بعد آن را به صورت ساطوری ریز خرد کنید.
در یک تابه، مقداری روغن بریزید و روی شعله قرار دهید تا روغن داغ شود ، سپس شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
در این فاصله سیرها را نیز پوست کنده و ریز خرد کنید. سپس به همراه شوید سرخ کنید. در پایان، حرارت زیر تابه را خاموش کنید و مواد تفت داده شده را کنار بگذارید.
پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب، مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس پیاز را اضافه کنید و به طور کامل تفت دهید.
در هنگام سرخ شدن پیاز مقداری نمک و فلفل و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید. از طرف دیگر ، گوشت را پاک کرده و بعد از شستن به صورت قیمه ای خرد کنید.
سپس به قابلمه حاوی پیاز داغ بیفزایید. حالا به مخلوط گوشت و پیاز حدود ۲ تا ۳ لیوان آب جوش اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت بطور کامل بپزد.
باقلا را بهمراه شوید، سیر خرد شده و کمی نمک به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. سپس حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد که معمولا حدود ۴۵ دقیقه زمان میبرد.
بعد از جا افتادن خورش می توانید کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. پس از اینکه خورش اماده شد آنرا به همراه برنج سرو می کنیم. این خورش را با مرغ هم می توانید درست کنید.
- ۹۷/۰۶/۲۰