طرز تهیه خورش پرتقال
خورش پرتقال یکی از خورش های خوش طعم و مجلسی شمال کشور است. اگر دنبال کشف طعم های جدید هستید به شما توصیه می کنیم حتما خورشت پرتقال شمالی را از دست ندهید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش پرتقال با پورتال فارسینو همراه باشید.
مواد لازم خورش پرتقال برای ۳ نفر | |
پرتقال بزرگ | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
آب پرتقال | ۳ پیمانه |
مرغ | ۳۰۰ گرم |
خلال پسته | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش پرتقال
ابتدا پرتقال را پوست بگیرید به صورتی که به پوسته داخلی آن آسیبی نرسد سپس آن را قطعه قطعه کرده و کنار بگذارید.
پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس مرغ را شبیه به قطعات جوجه کباب برش بزنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
شعله را بسیار ملایم کرده و اجازه دهید مواد کمی سرخ شود. در ظرفی جداگانه آب پرتقال را با شکر مخلوط کنید.
وقتی شکر در آب پرتقال حل شد ، آرد را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا آرد گلوله گلوله نشود. حالا درب ظرف مرغ را برداشته زردچوبه و کمی نمک اضافه کنید.
مواد را کمی تفت دهید و سپس تکه های پرتقال را اضافه کنید. آنگاه مخلوط آب پرتقال را به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خورش کمی غلیظ شود.
زمانی که خورش غلظت لازم را پیدا کرد در ظرف مورد نظر ریخته و با خلال پسته آن را تزیین کنید. توجه کنید خورش زیاد نباید روی حرارت بماند چون پرتقال حالتش را از دست می دهد.
- ۹۷/۰۶/۱۹