دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش پرتقال

خورش پرتقال , خورشت پرتقال , طرز تهیه خورش پرتقال , دستور پخت خورش پرتقال

خورش پرتقال یکی از خورش های خوش طعم و مجلسی شمال کشور است. اگر دنبال کشف طعم های جدید هستید به شما توصیه می کنیم حتما خورشت پرتقال شمالی را از دست ندهید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش پرتقال با پورتال فارسینو همراه باشید.

مواد لازم خورش پرتقال برای ۳ نفر
پرتقال بزرگ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
شکر ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری
آب پرتقال ۳ پیمانه
مرغ ۳۰۰ گرم
خلال پسته به میزان کافی
نمک و ادویه به میزان کافی

طرز تهیه خورش پرتقال

ابتدا پرتقال را پوست بگیرید به صورتی که به پوسته داخلی آن آسیبی نرسد سپس آن را قطعه قطعه کرده و کنار بگذارید.

پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس مرغ را شبیه به قطعات جوجه کباب برش بزنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

شعله را بسیار ملایم کرده و اجازه دهید مواد کمی سرخ شود. در ظرفی جداگانه آب پرتقال را با شکر مخلوط کنید.

وقتی شکر در آب پرتقال حل شد ، آرد را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا آرد گلوله گلوله نشود. حالا درب ظرف مرغ را برداشته زردچوبه و کمی نمک اضافه کنید.

مواد را کمی تفت دهید و سپس تکه های پرتقال را اضافه کنید. آنگاه مخلوط آب پرتقال را به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خورش کمی غلیظ شود.

زمانی که خورش غلظت لازم را پیدا کرد در ظرف مورد نظر ریخته و با خلال پسته آن را تزیین کنید. توجه کنید خورش زیاد نباید روی حرارت بماند چون پرتقال حالتش را از دست می دهد.

  • ۹۷/۰۶/۱۹
  • محمد موحد