دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش قیمه

طرز تهیه خورش قیمه

خورش قیمه , خورشت قیمه , طرز تهیه خورش قیمه , دستور پخت خورش قیمه , o va rdli

خورش قیمه در کنار خورش قورمه سبزی از پرطرفدارترین خورش های ایرانی هستند. خورشت قیمه را بیشتر در مناسب های خاص به عنوان نذری طبخ و میان مردم پخش می کنند. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش قیمه با پورتال فارسینو همراه باشید.

مواد لازم خورش قیمه برای ۴ نفر
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
لپه ۲ پیمانه
لیمو عمانی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان کافی
نمک و ادویه به میزان کافی

طرز تهیه خورش قیمه

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به مقداری روغن تفت میدیم. سپس فلفل سیاه، پودر پیاز، دارچین، زردچوبه و کمی پودر تخم گشنیز را اضافه می کنیم.

نمک و گرد لیمو را در این مرحله نباید اضافه کنیم چون مدت پخت گوشت را زیاد می کنند. سپس گوشت ها را به صورت قورمه ای خرد می کنیم و اضافه می کنیم و خوب تفت میدیم.

حالا رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و با گوشت تفت میدهیم تا رب سرخ شود و عطرش عوض شود. در آخر لپه ها رو که از ١ ساعت قبل خیس کردیم اضافه می کنیم

و تفت میدهیم نا بوی خامی لپه گرفته شود و موقع پخت له نشود. حالا آب را اضافه می کنیم. در این مرحله ۵ تا ۶ لیوان آب اضافه می کنیم تا گوشت و لپه بپزد.

وقتی گوشت ها نرم شدند نمک و گرد لیمو را اضافه کنید. نباید از گرد لیمو زیاد استفاده کنید چون باعث تلخی خورش می شود.

حالا اجازه بدید با حرارت ملایم ٣٠ دقیقه قل بزند و جا بیفتد. در آخر سیب زمینی را خلالی نازک خرد کرده و سرخ می کنیم و خورش را با سیب زمینی سرخ کرده تزیین و سرو کنید.

  • ۹۷/۰۶/۱۹
  • محمد موحد