طرز تهیه خورش قیمه
خورش قیمه در کنار خورش قورمه سبزی از پرطرفدارترین خورش های ایرانی هستند. خورشت قیمه را بیشتر در مناسب های خاص به عنوان نذری طبخ و میان مردم پخش می کنند. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش قیمه با پورتال فارسینو همراه باشید.
مواد لازم خورش قیمه برای ۴ نفر | |
گوشت خورشتی | ۳۰۰ گرم |
لپه | ۲ پیمانه |
لیمو عمانی | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش قیمه
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به مقداری روغن تفت میدیم. سپس فلفل سیاه، پودر پیاز، دارچین، زردچوبه و کمی پودر تخم گشنیز را اضافه می کنیم.
نمک و گرد لیمو را در این مرحله نباید اضافه کنیم چون مدت پخت گوشت را زیاد می کنند. سپس گوشت ها را به صورت قورمه ای خرد می کنیم و اضافه می کنیم و خوب تفت میدیم.
حالا رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و با گوشت تفت میدهیم تا رب سرخ شود و عطرش عوض شود. در آخر لپه ها رو که از ١ ساعت قبل خیس کردیم اضافه می کنیم
و تفت میدهیم نا بوی خامی لپه گرفته شود و موقع پخت له نشود. حالا آب را اضافه می کنیم. در این مرحله ۵ تا ۶ لیوان آب اضافه می کنیم تا گوشت و لپه بپزد.
وقتی گوشت ها نرم شدند نمک و گرد لیمو را اضافه کنید. نباید از گرد لیمو زیاد استفاده کنید چون باعث تلخی خورش می شود.
حالا اجازه بدید با حرارت ملایم ٣٠ دقیقه قل بزند و جا بیفتد. در آخر سیب زمینی را خلالی نازک خرد کرده و سرخ می کنیم و خورش را با سیب زمینی سرخ کرده تزیین و سرو کنید.
- ۹۷/۰۶/۱۹