طرز تهیه خورش تره
خورش تره یکی از خورش های خوشمزه کردستان است که محبوبیت این خورش در این شهر به حدی است که می تواند رقیبی برای خورش قورمه سبزی باشد. خورش تره را در مناطق مختلف کشور به روش های مختلفی طبخ می کنند که ما روش اصلی آن را برای شما آماده کرده ایم. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش تره با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش تره | |
گوشت خورشتی | ۴۰۰ گرم |
تره | ۵۰۰ گرم |
جعفری | ۲۰۰ گرم |
لوبیا سفید | نصف پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
روغن مایع | به میزان کافی |
زعفران دم کرده | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش تره
ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و با مقداری روغن تفت میدهیم به طوری که نیمه طلایی شود. گوشت را به صورت قیمه ای خرد می کنیم و به پیاز اضافه میکنیم.
بعد از خدود ۵ دقیقه زردچوبه و لوبیا سفید را به آن اضافه میکنیم. دقت کنید لوبیا سفید را از شب قبل خیس کنید و آب آن را دو بار عوض کنید.
پس از کمی تفت دادن حدود نیم لیتر آب به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم آب جوش بیاید. حرارت زیر قابلمه را کم کرده و اجازه میدهیم خوب بپزد.
در تابه ای جداگانه کمی روغن میریزیم و تره و جعفری ساطوری شده را به آن اضافه میکنیم و حدود ۱۰ دقیقه تفت میدهیم.
وقتی گوشت کامل پخت تره سرخ شده رو به آن اضافه میکنیم و نمک غذا را اندازه می کنیم. در ۵ دقیقه آخر گرد لیمو یا ۴ عدد لیمو عمانی را به خورش اضافه میکنیم.
بعد از ۱۵ دقیقه زیر خورش رو خاموش میکنیم. سیب زمینی را خلالی کرده و سرخ میکنیم و گوجه فرنگی رو هم خرد کرده و سرخ میکنیم و به عنوان تزیین روی غذا میریزیم.
برای خوش رنگ تر شدن خورش میتوانید زعفران دم کرده هم آن اضافه کنید و اگر ترشی خورش کم بود کمی آبغوره یا آبلیمو به آن اضافه کنید.
- ۹۷/۰۶/۱۹