دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش به

طرز تهیه خورش به

خورش به , خورشت به , طرز تهیه خورش به , دستور پخت خورش به , o va fi

خورش به یکی از خورش های ایرانی است. این خورش خوشمزه شباهت زیادی به خورش سیب دارد و مانند خورش ریواس یک خورش فصلی است که در زمانی که به در بازار موجود است می توانید این خورشت خوشمزه را طبخ کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش به با پورتال فارسی نو همراه باشید.

مواد لازم خورش به
به ۳ عدد
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
آلو خورشتی ۸ عدد
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان کافی
نمک و ادویه به میزان کافی

طرز تهیه خورشت به

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و تفت میدهیم تا سبک شود سپس گوشت خورشتی را به صورت قورمه ای خرد می کنیم و به پیاز اضافه کرده و کمی تفت میدهیم

و زردچوبه و دو قاشق رب را هم اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدیم. مواد که حدود ۱ دقیقه به مقدار لازم که گوشت پخته بشه، آب اضافه میکنیم

و میگذاریم تا خوب گوشت بپزد. به ها رو هم از وسط نصف کرده و به دلخواه برش میدهیم. معمولا به ها نباید به صورت خیلی نازک برش داده شود چون در زمان طبخ خیلی زود له میشود.

بعد از اینکه به را شسته و خرد کردیم در روغن تفت میدیم و زمانی که هر دو طرف به ها طلایی شد (زیاد سرخ نمیکنیم چون به زود میسوزد)

به گوشت پخته شده اضافه میکنیم و ۵ دقیقه بعدش آلوی شسته شده و خیس کرده را هم به خورشت به اضافه میکنیم.

فقط نباید زیاد آلو ها له شوند چرا که شکل و قیافه خورشت بد میشود. بعد از پخت آلو در خورشت و جا افتادن کامل ، خورشت به را به همراه برنج سرو می کنیم.

  • ۹۷/۰۶/۱۹
  • محمد موحد