طرز تهیه خورش به
خورش به یکی از خورش های ایرانی است. این خورش خوشمزه شباهت زیادی به خورش سیب دارد و مانند خورش ریواس یک خورش فصلی است که در زمانی که به در بازار موجود است می توانید این خورشت خوشمزه را طبخ کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش به با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش به | |
به | ۳ عدد |
گوشت خورشتی | ۳۰۰ گرم |
آلو خورشتی | ۸ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورشت به
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و تفت میدهیم تا سبک شود سپس گوشت خورشتی را به صورت قورمه ای خرد می کنیم و به پیاز اضافه کرده و کمی تفت میدهیم
و زردچوبه و دو قاشق رب را هم اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدیم. مواد که حدود ۱ دقیقه به مقدار لازم که گوشت پخته بشه، آب اضافه میکنیم
و میگذاریم تا خوب گوشت بپزد. به ها رو هم از وسط نصف کرده و به دلخواه برش میدهیم. معمولا به ها نباید به صورت خیلی نازک برش داده شود چون در زمان طبخ خیلی زود له میشود.
بعد از اینکه به را شسته و خرد کردیم در روغن تفت میدیم و زمانی که هر دو طرف به ها طلایی شد (زیاد سرخ نمیکنیم چون به زود میسوزد)
به گوشت پخته شده اضافه میکنیم و ۵ دقیقه بعدش آلوی شسته شده و خیس کرده را هم به خورشت به اضافه میکنیم.
فقط نباید زیاد آلو ها له شوند چرا که شکل و قیافه خورشت بد میشود. بعد از پخت آلو در خورشت و جا افتادن کامل ، خورشت به را به همراه برنج سرو می کنیم.
- ۹۷/۰۶/۱۹