دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش آلو مسما

خورش آلو مسما , خورشت آلو مسما , طرز تهیه خورش آلو مسما , دستور پخت خورش آلو مسما , o va Hg lslh

خورش آلو مسما یکی از مجلسی ترین خورش های ایرانی است که مانند خورش فسنجان طعمی ملس دارد. این خورش خوشمزه به دو صورت ( با مرغ و گوشت خورشتی تهیه می شود ). در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش آلو مسما با پورتال فارسینو همراه باشید.

مواد لازم خورش آلو مسما
سینه مرغ ۲ عدد
آلو سیاه ۱۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
سیر ۱ حبه
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام به میزان کافی
شکر به میزان کافی
زرشک به میزان کافی
روغن مایع به میزان کافی
نمک و ادویه به میزان کافی

طرز تهیه خورش آلو مسما

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک قابلمه تفت می دهیم تا پیاز سبک شود. سپس یک حبه سیر را له کرده به پیاز داغ اضافه کنید و با هم تفت دهید، سپس کمی زردچوبه اضافه کنید.

سینه های مرغ را به شکل جوجه کبابی خرد کنید و به پیاز اضافه کرده و در حدی که رنگ آن تغییر کند تفت دهید. رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت داده و به مرغ اضافه کنید.

حدود ۳ لیوان آب جوش به خورش اضافه کرده و فرصت دهید تا با حرارت ملایم بپزد.  در یک ماهیتابه خلال بادام و خلال پسته را کمی بو دهید. زرشک را شسته و به مدت ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید.

آلو را پس از شستن به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید و سپس در کمی روغن تفت دهید. وقتی مرغ نیم پز شد، آلو را به خورش اضافه کنید. سپس خلال بادام و خلال پسته و زرشک را به خورش اضافه کنید.

وقتی مرغ کاملا پخت ، به میزان دلخواه شکر و رب انار به خورش اضافه کنید. ۱۵ الی ۳۰ دقیقه زمان دهید تا خورش جا بیفتد، سپس حرارت را خاموش کنید.

در صورت تمایل میتوانید به جای شکر از عسل یا شیره خرما استفاده کنید. پس از اینکه خورش به روغن افتاد آنرا به همراه پلو زعفرانی سرو کنید.

  • ۹۷/۰۶/۱۹
  • محمد موحد