دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش چغاله بادام

خورش چغاله بادام , خورشت چغاله بادام , طرز تهیه خورش چغاله بادام , دستور پخت خورش چغاله بادام , o va  yhgi fhnhl

خورش چغاله بادام یکی از خورش های فصلی کشورمان است که به خاطر طعم ترش و متفاوتش طرفداران زیادی دارد. به این دلیل که چغاله بادام در فصل بهار موجود است می توانید این خورش خوشمزه را در این فصل طبخ کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش چغاله بادام با پورتال فارسینو همراه باشید.

مواد لازم خورش چغاله بادام برای ۵ نفر
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
چغاله بادام ۴۰۰ گرم
نعناع خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
نمک و ادویه به میزان کافی

طرز تهیه خورش چغاله بادام

برای تهیه این خورش ابتدا باید تلخی چغاله بادم را بگیرید برای این منظور چغاله بادام ها را شب تا صبح در آب ولرم خیس کنید.

در یک قابلمه آب را به جوش آورده و آن‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در آن بجوشانید و سپس صاف کنید.

مجددا آب را به جوش آورده ، یک استکان سرکه سفید به آن اضافه کرده، دوباره چغاله بادام را ۳۰ دقیقه در آن بجوشانید و سپس در آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود.

برای تهیه خورش ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا سبک شود ، سپس گوشت را خرد کنید و به آن اضافه کنید و با هم تفت دهید، سپس زردچوبه را اضافه کنید.

نعناع و جعفری خرد شده را جدا تفت داده و زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد به گوشت اضافه کنید. چغاله بادام را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.

آب جوش را به خورش اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد. پس از حدود ۳ ساعت که خورش کاملا پخت، دارچین، روغن زیتون، نمک و زعفران آب شده را به آن اضافه کنید و پس از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید.

  • ۹۷/۰۶/۱۸
  • محمد موحد