دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش بادمجان

خورش بادمجان , خورشت بادمجان , طرز تهیه خورش بادمجان , دستور پخت خورش بادمجان , o va fhnl hk

خورش بادمجان یکی از خورش های خوشمزه و معروف ایرانی است که به دو صورت بدون لپه و با لپه تهیه می شود. خورش بادمجان با لپه شباهت زیادی به خورش قیمه دارد. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش بادمجان با پورتال فارسی نو همراه باشید.

مواد لازم خورش بادمجان برای ۴ نفر
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
بادمجان قلمی ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آب غوره به اندازه کافی
روغن مایع به اندازه کافی
نمک و ادویه به اندازه کافی

طرز تهیه خورش بادمجان

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با روغن تفت می دهیم تا نرم شود سپس گوشت خورشتی را به صورت قیمه ای خرد کرده ، می شوییم و به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

در ادامه کار ۳ لیوان آب و کمی فلفل اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت بپزد. پوست بادمجان ها را پس از شستن گرفته، وسط آنها را شکاف کوچکی داده، در کاسه آب نمک قرار می دهیم تا تلخی شان گرفته شود.

بعد از ۲۰ دقیقه بادمجان ها را در آبکش قرار می دهیم تا آب بادمجان ها کشیده شود. بادمجان ها را با حرارت متوسط سرخ می کنیم، تا مغز پخت شوند. بعد از سرخ شدن ، بادمجان و رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم و به خورش اضافه می کنیم.

بعد از پخت گوشت ، به مدت ده دقیقه بادمجان ها را کنار گوشت می چینیم. آبغوره و نمک را نیز اضافه می کنیم. بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف می کشیم. بادمجان ها را با گوجه فرنگی های حلقه ای و سرخ شده تزئین می کنیم.

خورش بادمجان را با مرغ و لپه هم می توان درست کرد. در صورت تمایل می توانید به جای آبغوره ، نصف فنجان آب انار اضافه کنید که بسیار خوشمزه خواهد شد.

  • ۹۷/۰۶/۱۸
  • محمد موحد