دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج , خورشت آلو اسفناج , طرز تهیه خورش آلو اسفناج , دستور پخت خورش آلو اسفناج ,o va Hg hstkh

خورش آلو اسفناج یکی از خورش های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است. این خورش خوشمزه را می توان به دو صورت با گوشت خورشتی و گوشت مرغ طبخ کرد. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش آلو اسفناج با پورتال فارسی نو همراه باشید.

مواد لازم خورش آلو اسفناج
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
اسفناج پاک شده ۷۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
تره ۴۰۰ گرم
آلو خورشتی ۳۰۰ گرم
آبلیمو به میزان کافی
روغن مایع به میزان کافی
نمک و ادویه به میزان کافی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

ابتدا پیاز ها را نگینی خرد کرده و با روغن در یک قابلمه مناسب تفت دهید تا پیازها سبک شوند ، سپس گوشت های تکه شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ بدهد.

دو پیمانه آب به مواد اضافه کنید و با ملایم کردن حرارت پس از جوش آمدن کمی برای پخت به گوشت زمان دهید. سپس تره و اسفناج را شسته و خرد کنید و بعد درون تابه ای روی حرارت بگذارید تا کمی آبش تبخیر شود.

سپس مقداری روغن به آن افزوده و تفت دهید. پس از تفت دادن آلو خورشتی ، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و خوب سرخ کنید و آن را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید خورش خوب جا افتاده و بپزد.

نیم ساعت مانده به آماده شدن خورش میتوانید از لیمو عمانی ، گرد غوره و یا آبلیمو به عنوان چاشنی استفاده کنید. پس از اینکه خورش جا افتاد آنرا به همراه برنج سرو می کنیم.

  • ۹۷/۰۶/۱۸
  • محمد موحد