طرز تهیه خورش آلو اسفناج
خورش آلو اسفناج یکی از خورش های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است. این خورش خوشمزه را می توان به دو صورت با گوشت خورشتی و گوشت مرغ طبخ کرد. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش آلو اسفناج با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش آلو اسفناج | |
گوشت خورشتی | ۵۰۰ گرم |
اسفناج پاک شده | ۷۵۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
تره | ۴۰۰ گرم |
آلو خورشتی | ۳۰۰ گرم |
آبلیمو | به میزان کافی |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش آلو اسفناج
ابتدا پیاز ها را نگینی خرد کرده و با روغن در یک قابلمه مناسب تفت دهید تا پیازها سبک شوند ، سپس گوشت های تکه شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ بدهد.
دو پیمانه آب به مواد اضافه کنید و با ملایم کردن حرارت پس از جوش آمدن کمی برای پخت به گوشت زمان دهید. سپس تره و اسفناج را شسته و خرد کنید و بعد درون تابه ای روی حرارت بگذارید تا کمی آبش تبخیر شود.
سپس مقداری روغن به آن افزوده و تفت دهید. پس از تفت دادن آلو خورشتی ، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و خوب سرخ کنید و آن را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید خورش خوب جا افتاده و بپزد.
نیم ساعت مانده به آماده شدن خورش میتوانید از لیمو عمانی ، گرد غوره و یا آبلیمو به عنوان چاشنی استفاده کنید. پس از اینکه خورش جا افتاد آنرا به همراه برنج سرو می کنیم.
- ۹۷/۰۶/۱۸