دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش گل کلم

خورش گل کلم , خورشت گل کلم , طرز تهیه خورش گل کلم , دستور پخت خورش گل کلم , o va g gl

خورش گل کلم هم مانند خورش ریواس از آن دسته خورش هایی است که فصل خاصی دارد. در فصل پاییز هنگام درست کردن ترشی هایی مثل ترشی گل کلم می توانید غذاهای متنوعی با گل کلم تهیه کنید. یکی از معروف ترین غذاهایی که با گل کلم تهیه می شود خورشت گل کلم است. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش گل کلم با پورتال فارسی نو همراه باشید.

مواد لازم خورش گل کلم برای 6 نفر
گوشت خورشتی 500 گرم
گل کلم بزرگ 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد
آبلیمو به میزان کافی
روغن به میزان کافی
زعفران دم کرده به میزان کافی
نمک و ادویه به میزان کافی

طرز تهیه خورش گل کلم

ابتدا گوشت را به صورت خورشتی خرد کنید و بعد از کمی تفت دادن با روغن مقداری آب اضافه کنید تا گوشت کاملا بپزد. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و با روغن سرخ کنید.

گل کلم را به صورت غنچه غنچه ببرید و با پیاز تفت دهید تا سرخ شود. توجه داشته باشید گل کلم خیلی ریز نشود چون در پایان کار ظاهر خورش زیبا نمی شود.

در هنگام تفت دادن گل کلم باید مراقب باشید که گل کلم له نشود . یک قاشق رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید و در ادامه آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه را در آن مخلوط کنید.

کل مواد را در قابلمه حاوی گوشت بریزید و زعفران دم کرده و ادویه جات مورد علاقه تان را اضافه نمایید. گل کلم نباید خیلی بجوشد زیرا سریع می پزد و زیاد ماندنش در خورش باعث می شود له شود.

در صوت تمایل برای ترش تر شدن مزه خورش گل کلم می توانید علاوه بر آبلیمو مقداری غوره هم به خورش اضافه کنید.

  • ۹۷/۰۶/۱۷
  • محمد موحد