طرز تهیه خورش کرفس
خورش کرفس از خورش های مجلسی و خوشمزه ایرانی است که شباهت زیادی به خورش قورمه سبزی دارد. خورش کرفس اصیل حاوی لوبیا نیست ولی در برخی مناطق کشور به آن لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی هم اضافه می کنند. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش کرفس با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش کرفس برای ۴ نفر | |
گوشت خورشتی | ۳۰۰ گرم |
کرفس | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
نعناع و جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
سبزی خورشتی | ۵ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
رب انار | ۱ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | به میزان کافی |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش کرفس
ابتدا پیاز را نگینی خرد میکنیم و با مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم. کمی که طلایی و نرم شد گوشت را به قابلمه اضافه میکنیم.
تفت دادن را ادامه می دهیم تا گوشت رنگش تغیر کند. بعد نوبت سبزی و کرفس است که باید آنها را نیز جداگانه کمی تفت دهیم تا سرخ شوند سپس به قابلمه اضافه کنیم.
در ادامه رب گوجه فرنگی تفت میدهیم که بوی خامی رب از بین برود سپس به همراه زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه میکنیم.
و بعد نوبت اضافه کردن آب و به حدی آب بریزید که تا آخر پخت نیازی به اضافه کردن آب نباشه که بعد از سه ساعت و پخت گوشت آبلیمو یا آبغوره را اضافه میکنیم.
در صورت تمایل کمی رب انار اضافه می کنیم و در پایان پخت نمک خورشت کرفس را اندازه می کنیم. حرارت زیر خورش را کم می کنیم تا خورش کم کم جا بیفتد و آماده شود.
- ۹۷/۰۶/۱۷