دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش ماست

طرز تهیه خورش ماست

خورش ماست , خورشت ماست , طرز تهیه خورش ماست , دستور پخت خورش ماست , o va lhsj

خورش ماست یکی از پیش غذاهای خوشمزه شهر اصفهان است که به عنوان غذای اصلی هم سرو می شود. این خورش را در اصفهان با گوشت گردن درست می کنند البته شما می توانید از گوشت مرغ هم برای تهیه خورشت ماست استفاده کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش ماست با پورتال فارسی نو همراه باشید.

مواد لازم خورش ماست برای 4 نفر
گوشت گردن 250 گرم
شکر نصف پیمانه
ماست چکیده 2.5 کیلوگرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
پیاز 1 عدد
گلاب به میزان کافی
زعفران دم کرده به میزان کافی
زرشک به میزان کافی
مغز پسته و گردو به میزان کافی
نمک و ادویه به میزان کافی

طرز تهیه خورش ماست

توجه داشته باشید که گوشت گردن باید بدون استخوان باشد. گوشت گردن را با پیاز ، زردچوبه ، نمک و آب بپزید. گوشت را با گوشتکوب، درون یک ظرف مسی یا تفلون خوب بکوبید تا سفید و یکدست شود.

زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را خوب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. مواد را خوب به هم بزنید تا جوش بیایند. هنگامی که مایه جوش آمد، گوشت گردن کوبیده شده را در تابه ریخته و مخلوط ماست، زرده تخم مرغ و شکر را بدان بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

اگر کل مراحل را به خوبی انجام داده باشید، غذایی به دست می آید که حسابی کش می آید. حالا زعفران آب کرده و در صورت تمایل گلاب را به آن اضافه کنید. خورش ماست به دست آمده را با زرشک ، خلال بادام و پسته تزیین نمایید.

بهتر است خورش ماست را 24 ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد. این خورش به صورت سرد سرو می شود. از ظرف با جنس روی برای کوبیدن استفاده نکنید وگرنه رنگ غذا تیره و بد می شود.

  • ۹۷/۰۶/۱۷
  • محمد موحد