دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش لوبیا سبز

خورش لوبیا سبز , خورشت لوبیا سبز , طرز تهیه خورش لوبیا سبز , دستور پخت خورش لوبیا سبز , o va gfdh sfc

خورش لوبیا سبز یکی از خورش های معروف و پرطرفدار ایرانی است. از این خورش خوشمزه می توانید به عنوان یک غذای مجلسی در مجالس و مهمانی خود استفاده کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش لوبیا سبز با پورتال فارسی نو همراه باشید.

مواد لازم خورش لوبیا سبز برای 5 نفر
لوبیا سبز 500 گرم
پیاز 2 عدد
گوشت خورشتی 500 گرم
سیر 1 حبه
گوجه فرنگی 3 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
هویج 5 عدد
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان کافی
نمک و ادویه به میزان کافی

طرز تهیه خورش لوبیا سبز

پیازها را ریز خرد کرده و سرخ کنید، یک حبه سیر به آن اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی شود. نیمی از پیاز داغ را برای انتهای خورش کنار بگذارید. گوشت خورشتی را کوچکتر از گوشت خورش قورمه سبزی خرد کرده ، به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

سپس مقداری زردچوبه به گوشت اضافه کرده و کمی تفت دهید و در انتها آب جوش به آن اضافه کرده، حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت بپزد.

یک قاشق غذاخوری روغن در یک ماهیتابه ریخته ، رب را در روغن تفت دهید، گوجه ها را رنده کرده و درون رب سرخ کنید، در انتها نمک، زردچوبه، فلفل، و کمی پودر دارچین به آن اضافه کنید، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

لوبیا سبز را پس از شستن به صورت بندانگشتی خرد کنید، سپس آن را با یک قاشق آبلیمو و یک قاشق نمک، به آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید 15 دقیقه بجوشد. لوبیا سبز را در آبکش بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود، سپس در کمی کره سرخ کرده و به خورش اضافه کنید.

هویج را به صورت نگینی خرد کنید ( خیلی ریز خرد نکنید تا روی ظاهر خورش تاثیر منفی بگذارد) و به خورش اضافه کنید تا بپزد.

بعد از حدود 3 ساعت رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی تفت داده شده را به همراه نیمی از پیاز داغ که کنار گذاشته بودید به خورش اضافه کنید.

سپس نمک و زعفران دم کرده را به خورش اضافه کنید و پس از اینکه خورش جا افتاد یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه به آن اضافه کرده و پس از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید.

خورشت لوبیا سبز آماده است ، می توانید روی آن را با هویج پخته قالب زده و سیب زمینی سرخ کرده تزیین کرده و با پلو سرو کنید. در برخی از نقاط ایران به این خورش لپه هم اضافه می کنند که شما هم در صورتی که با ذائقه تا سازگار است می توانید این کار را انجام دهید.

  • ۹۷/۰۶/۱۷
  • محمد موحد