دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش هویج ترکی

خورش هویج ترکی , خورشت هویج ترکی , طرز تهیه خورش هویج ترکی , دستور پخت خورش هویج ترکی

خورش هویج ترکی یکی از خورش های معروف و خوشمزه کشور ترکیه است که در کشور عزیزمان ایران هم طرفداران خاص خودش را دارد. خورشت هویج ترکی را با ماهیچه تهیه می کنند و به همین دلیل طعم بسیار خوبی دارد. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش هویج ترکی با پورتال فارسینو همراه باشید.

مواد لازم خورش هویج ترکی
هویج خلال شده 1 کیلوگرم
گوشت ماهیچه 500 گرم
پیاز 2 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
لیمو عمانی 2 عدد
آب گوشت 1.5 لیوان
روغن مایع به اندازه کافی
زعفران دم کرده به اندازه کافی
نمک و ادویه به اندازه کافی

طرز تهیه خورش هویج ترکی

ابتدا هویج را به شکل خلالی به صورت باریک در یک اندازه خرد کنید و به صورت یکدست در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

سپس پیاز را بهص ورت نیگین ریز خرد کرده و با تکه های درشت گوشت تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود.

گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ می کنیم. بعد از آماده شدن مواد ، درون یک ظرف پیرکس آب گوشت ، لیمو عمانی خرده شده و زعفران آب کرده را ریخته

سپس تکه های گوشت ، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم.

سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد. پس از اینکه خورش جا افتاد و اماده شد آنرا به همراه برنج سرو می کنیم.

منبع : طرز تهیه خورش هویج ترکی

  • ۹۷/۰۶/۱۵
  • محمد موحد