طرز تهیه خورش سیب
خورش سیب یکی از خورش های خوشمزه ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد. شاید خیلی ها با شنیدن نام خورشت سیب خیلی تمایلی به خوردن آن نداشته باشند ولی با یک بار امتحان کردن عاشق این خورش خوشمزه خواهید شد. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش سیب با پورتال فارسینو همراه باشید.
مواد لازم خورش سیب | |
گوشت خورشتی | 500 گرم |
پیاز | 2 عدد |
سیب شیرین | 4 عدد |
لپه | 1 پیمانه |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی رنده شده | 2 عدد |
لیمو عمانی | 5 عدد |
زعفران دم کرده | 1 قاشق چایخوری |
ادویه | به میزان کافی |
روغن | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش سیب
ابتدا پیازها را رنده می کنیم سپس با زردچوبه و روغن سرخ میکنیم ، سپس گوشت ها را قیمه ای خرد کرده و در پیاز سرخ میکنیم و دارچین و فلفل را میافزاییم. بعد گوجه فرنگی ها را به همراه رب گوجه فرنگی داخل مواد می ریزیم.
آن گاه لپه را که از قبل حدود یک ساعت خیس کرده ایم آبکش کرده و داخل مایه سرخ میکنیم (برای جلوگیری از وا رفتن لپه) آب ریخته و میگذاریم بپزد بعد از 1/5 ساعت لیمو عمانی ، زعفران و نمک را اضافه میکنیم و میگذاریم خورش جا بیفتد.
حدودا 45 دقیقه قبل از سرو کردن خورش ، سیب های خرد شده را به قابلمه خورش اضافه میکنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد. اگر زودتر سیب زرد را داخل خورش بریزیم حالتش را از دست می دهد و له می شود.
منبع : طرز تهیه خورش سیب
- ۹۷/۰۶/۱۵