دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش ریواس

خورش ریواس , خورشت ریواس , طرز تهیه خورش ریواس , دستور پخت خورش ریواس , o va vd hs

خورش ریواس یکی از خورش های قدیمی کشورمان است که به دلیل اینکه ریواس فصل خاصی دارد این خورش هم فقط در فصل بهار طبخ می شود. ریواس یک گیاه کوهی است که طعمی ترش دارد و خورش آن نیز بسیار خوشمزه می شود. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش ریواس با پورتال فارسینو همراه باشید.

مواد لازم خورش ریواس
ریواس 1 کیلوگرم
گوشت خورشتی 400 گرم
پیاز 2 عدد
نعناع 100 گرم
جعفری 150 گرم
شکر 2 قاشق سوپخوری
روغن مایع به اندازه کافی
ادویه و نمک به اندازه کافی

طرز تهیه خورش ریواس

ابتدا پیازها را پوست می گیریم و بعد از شستن ریز خرد کنید. سپس در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پس از آن ، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

گوشت را بشویید و به صورت قیمه ای خرد کنید ، سپس به پیاز داغ اضافه کرده و همراه با آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

در ادامه 3 لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و تا پخت کامل گوشت روی حرارت متوسط اجاق گاز صبر کنید.

در این فاصله ریواس ها را پوست بگیرید و بعد از شستن به قطعات 2 تا 3 سانتی متری یا به اندازه 2 بند انگشت خرد کنید. از طرفی دیگر نعناع و جعفری تازه را نیز پاک کرده بعد از شستن، ریز خرد کنید.

حالا در یک تابه کوچک، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعناع و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید. اگر نعناع بیش از حد باشد باعث تلخ شدن خورش می شود.

بعد از آنکه گوشت پخت، ابتدا نعناع و جعفری سرخ شده را اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه با حرارت ملایم بپزند. بعد از آن ریواس را همراه شکر ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر اجازه دهید روی حرارت بپزد.

زمان جوشیدن خورش بعد از اضافه کردن ریواس نباید زیاد باشد زیرا ریواس به سرعت له می‌شود. نکته دیگر این است که با توجه به اینکه ریواس طعم ترشی دارد، اگر خورش را با همین میزان ترشی دوست دارید، لازم نیست شکر اضافه کنید.

منبع : طرز تهیه خورش ریواس

  • ۹۷/۰۶/۱۵
  • محمد موحد