دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش بامیه

خورش بامیه , خورشت بامیه , طرز تهیه خورش بامیه , دستور پخت خورش بامیه , o va fhldi

خورش بامیه یکی از خورش های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است. این خورش متعلق به جنوب کشورمان است که به دلیل طعم خوبش در سراسر کشور فراگیر شده است. خورشت بامیه را مانند خورش قیمه با لپه هم طبخ می کنند. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش بامیه با پورتال فارسی نو همراه باشید.

مواد لازم خورش بامیه
بامیه 600 گرم
گوشت خورشتی 300 گرم
پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آبغوره به اندازه کافی
روغن مایع به اندازه کافی
ادویه و نمک به اندازه کافی

طرز تهیه خورش بامیه

ابتدا پیاز را سرخ میکنیم ، گوشت را پس از اینکه به صورت خورشتی خرد کردیم به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. مقداری آب اضافه می کنیم و بعد در قابلمه را گذاشته تا گوشت خودش خوب بپزد.

در ظرفی جداگانه بامیه ها را با روغن و آبغوره و رب گوجه فرنگی تفت میدهیم ، بعد از اینکه گوشت به طور کامل پخت به مخلوط گوشت مان اضافه میکنیم.

نمک و ادویه های خورشت را اندازه کرده ، نیم ساعت بعد خورشت شما جا افتاده و آماده است. در پایان خورش را با برنج سرو می کنیم.

منبع : طرز تهیه خورش بامیه

  • ۹۷/۰۶/۱۵
  • محمد موحد