دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

دنیای آموزش های خاص

آشپزی شیرینی پزی بهترین راه های خانه داری

  • ۰
  • ۰

خورش باقلا و گشنیز , خورشت باقلا و گشنیز , طرز تهیه خورش باقلا و گشنیز , دستور پخت خورش باقلا و گشنیز

خورش باقلا و گشنیز یکی از خورش های خوشمزه و معروف شمل کشورمان است. این خورش خوشمزه دارای طعم سیر است و برای کسانی که به طعم سیر علاقمند هستند بسیار خوشایند است. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش باقلا و گشنیز با پورتال فارسی نو همراه باشید.

مواد لازم خورش باقلا و گشنیز
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
باقلا سبز ۵۰۰ گرم
گشنیز خرد شده ۴ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۶ حبه
روغن مایع به میزان کافی
نمک و ادویه به میزان کافی

طرز تهیه خورش باقلا و گشنیز

ابتدا باقلا را از هر دو پوست در آورده، بشویید و در آبکش بریزید. پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی خرد کنید. حبه های سیر را هم خرد کنید.

گوشت را هم شسته و خورشی خرد کنید. در قابلمه ای روغن ریخته روی حرارت بگذارید. روغن که داغ شد پیاز و سیر را در روغن ریخته و خوب سرخ کنید.

پیازها که طلایی شدند، زردچوبه را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید. حالا نوبت اضافه کردن گوشت خورشتی است.

آنها را هم خوب سرخ کرده تا رنگ گوشت تغییر کند. در ادامه زعفران آب کرده و فلفل سیاه را هم به خورش اضافه کنید.

در مرحله بعدی مقداری آب اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید. حدود یک ساعت صبر کنید تا گوشت به طور کامل بپزد.

بعد از پخت کامل گوشت ، باقلا را اضافه کنید. حالا می توانید نمک را هم اضافه کنید و مزه خورش را بچشید.

در مراحل آخر پخت ، گشنیز را هم اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر کشیده و به همراه برنج سرو کنید.

  • ۹۷/۰۶/۲۵
  • محمد موحد